search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Χωρίς δάσκαλο το Δημοτικό στο Καστελόριζο

12.09.2019 06:50
Χωρίς δάσκαλο το Δημοτικό στο Καστελόριζο - Media

 

Σε μια σοβαρή καταγγελία για το ότι δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο στο Καστελόριζο προχώρησε η κάτοικος και λυκειάρχης, κ. Μπέτυ Μούζακ.

«Αυτό που έχει γίνει φέτος στο Δημοτικό είναι άνευ προηγουμένου, δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος», σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Realfm 97,8 και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Η Διεύθυνση από τη Ρόδο έστειλε εκτάκτως ένα δάσκαλο με απόσπαση από την Χάλκη, ίσα-ίσα για να ανοίξει το σχολείο, να γίνει ένας αγιασμός για να μην λένε ότι δεν υπάρχει δάσκαλος στο νησί».

Την ίδια ώρα η κ. Μουζάκ τόνισε, όπως αναφέρει το iefimerida, ότι το σχολείο είναι τριθέσιο και σε αυτό υπάρχουν 20 παιδάκια. «Πρέπει να περιμένουμε τώρα τη δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών για να τοποθετηθεί ένας δάσκαλος, δύο, τρεις.

Πέρσι ήταν τρεις δάσκαλοι και ήταν στην ώρα τους και οι τρεις. Ο δάσκαλος από τη Χάλκη θα καθίσει μέχρι να έρθει έστω ένας δάσκαλος για να βγάλει τη χρονιά», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24