search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Βαριά καμπάνα για Άρη – μένει εκτός play offs

18.04.2012 17:14
Βαριά καμπάνα για Άρη - μένει εκτός play offs - Media

Ανατροπή δεδομένων για τον αγώνα μεταξύ Άρη και Αστέρα Τρίπολης που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έγινε δεκτή κι ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί.

Ανατροπή δεδομένων για τον αγώνα μεταξύ Άρη και Αστέρα Τρίπολης που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έγινε δεκτή κι ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί.

Με βάση τη νέα απόφαση, ο αγώνας κατακυρώνεται στους Αρκάδες με 3-0, ενώ ο Άρης μηδενίζεται στο παιχνίδι. Παράλληλα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και του επιβάλλεται τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (με την Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή), όπως και 40.000 ευρώ πρόστιμο.

Επίσης, σημειώνεται ότι η απόφαση είναι τελεσίδικη, καθώς δεν υπάρχει δικαίωμα να προσφύγει σε άλλο όργανο η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Άρης χάνει κάθε ελπίδα πρόκρισης στα play offs, ενώ από την άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ακέραιες ελπίδες για πρόκριση στα play offs.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση (αριθμός 47/18-4-2012) σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Π.Ε. της Super League για τον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ’ αριθμόν 142/10-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ Άρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012, ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Δέχεται ότι η ΠΑΕ Άρης τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παράγραφος 3 εδάφιο γ-ε του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Άρης με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βασθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:30