search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Μέσι: Θα πήγαινα για δείπνο με τον Ρονάλντο

12.09.2019 10:34
Μέσι: Θα πήγαινα για δείπνο με τον Ρονάλντο - Media

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λέο Μέσι, κατά τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς για την παράδοση των βραβείων της UEFA, εθεάθησαν πολλές φορές να μιλούν μεταξύ τους, μεταξύ αστεϊσμών και χαμόγελων, ενώ έγινε λόγος και για μια πρόσκληση σε δείπνο από τον Πορτογάλο στον Αργεντινό.

Ο Μέσι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sport, παραδέχεται ότι «θα πήγαινα στο δείπνο με τον Κριστιάνο», επειδή «δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ίδιο. Πάντα συναντιόμασταν στις τελετές απονομής των βραβείων. Δεν ξέρω αν θα πάμε για δείπνο, επειδή όλοι έχουν τη ζωή τους, αλλά αν συμβεί, δεν υπάρχουν προβλήματα».

Όσο για τη «Χρυσή Μπάλα»; «Δεν αισθάνομαι φαβορί», απάντησε ο Μέσι. Μιλώντας για το μέλλον του, διευκρίνισε ότι «στο συμβόλαιό μου υπάρχει μια ρήτρα εμπιστευτικότητας, την οποία σίγουρα δεν θα σπάσω».

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα επειδή έχω μεγάλο συμβόλαιο, αλλά επειδή θα έχω διάθεση και θα είμαι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου, οι ρήτρες και τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα για μένα, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένα νικηφόρο πρότζεκτ. Πάντως, σήμερα, δεν συζητάμε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας μας».

Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε και για τον Νεϊμάρ. «Θα ήμουν χαρούμενος εάν επέστρεφε ο Νεϊμάρ. Ειλικρινά δεν ξέρω, εάν η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να γίνει η μεταγραφή, όμως γνωρίζω με σιγουριά πως οι διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν εύκολες», απάντησε.

«Έχουμε μία θαυμάσια ομάδα, που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα, ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ. Σε αθλητικό επίπεδο, ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Και μαζί του, όσον αφορά στην εικόνα και τους χορηγούς, ο σύλλογος θα ξεπερνούσε τα συνήθη όρια. Οι παίκτες της ομάδας δεν ζήτησαν ποτέ να επιστρέψει ο Νεϊμάρ. Απλώς, είπαμε την γνώμη μας», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50