search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Σε πύρινο κλοιό η Κεφαλονιά – Πέντε εστίες σε λίγα λεπτά

12.09.2019 11:40
Σε πύρινο κλοιό η Κεφαλονιά - Πέντε εστίες σε λίγα λεπτά - Media

 

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται το νησί της Κεφαλονιάς, με πέντε ταυτόχρονες εστίες πυρκαγιάς να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, στις περιοχές Θήνια και Λαγκαδά.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητής της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά, Ανδρέα Ρίζο, από τις 13:30 το νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε γενική επιφυλακή. Στην περιοχή Θήνια, επιχειρούν, αυτήν την ώρα, 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ από αέρος κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Έρικσον και 2 αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εστίες είχαν διαφορά 700 μέτρα η μία από την άλλη.

Τέλος, στην περιοχή του Λαγκαδά, η κατάσταση είναι υπό μερικό έλεγχο και γίνονται προσπάθειες να οριοθετηθούν οι τρεις εστίες. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.

Από τις πύρινες εστίες δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:27