search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:31
MENU CLOSE

Tι απαντά η Κεραμέως στην καταγγελία ότι το Καστελόριζο δεν έχει δάσκαλο (Video)

12.09.2019 12:20
Κεραμέως: Εντός του Ιουνίου η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων - Media

 

Τη διαβεβαίωση ότι έχει δρομολογηθεί λύση μετά τις καταγγελίες ότι το ακριτικό Καστελόριζο δεν έχει δάσκαλο στο δημοτικό σχολείο, έδωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι «το σχολείο λειτουργεί κανονικά, έγινε κανονικά χθες και ο αγιασμός. Αυτό που συνέβη είναι ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν είχε δείξει προτίμηση να πάει στο Καστελλόριζο οπότε κάναμε αυτό που έπρεπε: διαθέσαμε εκπαιδευτικό από τη Χάλκη και έχουν ήδη δρομολογηθεί οι προσλήψεις τριών αναπληρωτών εκπαιδευτικών προκειμένου το σχολείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Μίλησα προσωπικά και με τον εν λόγω εκπαιδευτικό και με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην περιοχή και όλα βαίνουν καλώς».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «γενικότερα το άνοιγμα των σχολείων πήγε καλά. Τα βιβλία ήταν όλα στη θέση τους και υπάρχει και μια μεγάλη φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών και όλα πάνε καλά. Καταγράφηκαν κάποια κενά γιατί κάποιοι εκπαιδευτικοί δεν παρουσιάστηκαν, προχωράμε γρήγορα σε δεύτερη φάση προσλήψεων».

Πηγή βίντεο: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26