search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Η ΕΕ παρατείνει για έξι μήνες τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

12.09.2019 13:17
Η ΕΕ παρατείνει για έξι μήνες τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας - Media

 

Το Συμβούλιο της ΕΕ παρέτεινε για έξι ακόμη μήνες, έως τον Μάρτιο του 2020, τις κυρώσεις που σχετίζονται με ενέργειες που υπονομεύουν είτε απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συμβουλίου στην οποία επισημαίνεται ότι αυτή την στιγμή τα μέτρα αυτά αφορούν 170 φυσικά και 44 νομικά πρόσωπα.

Στον κατάλογο των φυσικών προσώπων υπάρχουν Ρώσοι και Ουκρανοί πολίτες , ενώ τα 44 νομικά πρόσωπα αφορούν κυρίως όργανα εξουσίας και στρατιωτικούς σχηματισμούς που δραστηριοποιούνται στις αυτοανακηρυχθείσες δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ στην ανατολική Ουκρανία.

Στη Ρωσία έχουν επιβληθεί από την ΕΕ διαφόρων ειδών κυρώσεις, οικονομικές κυρώσεις , κυρώσεις σε συγκριμένα άτομα, αλλά και κυρώσεις στην ίδια την Κριμαία. Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην Κριμαία απαγορεύουν στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να έχουν οποιεσδήποτε επιχειρηματικές σχέσεις με την Κριμαία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:17