search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:27
MENU CLOSE

ANT1: «Στόχος να καθηλώσουμε το κοινό» – Το πρόγραμμα της νέας σεζόν (Photos)

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2090
12-9-2019
12.09.2019 13:43
ant1_logo_copy_1.jpg

 

Επιστρέφει το «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ αποκτήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Εuro 2020

Πολλά υποσχόμενο είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, που σύμφωνα με τους ιθύνοντες του καναλιού αρχίζει από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, η general manager του ΑΝΤ1 Στέλλα Λίτου επισήμανε στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου ότι «στόχος μας είναι να καθηλώσουμε το κοινό. Το 2019 επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι ο ΑΝΤ1 είναι ηγέτης». Ο στόχος για τη σεζόν είναι η πρωτιά στην τηλεθέαση και η απόκτηση ενός ισχυρού μεριδίου στην αγορά, σύμφωνα με την ίδια.

«Η χρονιά 2019-2020 πιστεύουμε ότι θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες για το κανάλι», τόνισε από την πλευρά του ο chief revenue officer του ΑΝΤ1 Τάσος Μιχαλάκης. «Ο ΑΝΤ1 θα έχει rating που θα καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών. Η εμπορική πολιτική θα έχει μόνο θετικές εκπλήξεις. Θα είμαστε διεκδικητικοί για κάθε μικρό ή μεγάλο μπάτζετ. Θέλουμε εμπορικά να είμαστε ένα μαζί σας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, αστειεύτηκε για τη γραβάτα που φορούσε ο chief content officer Τζώρτζης Ποφάντης, υποστηρίζοντας ότι είναι η πρώτη μέρα που φοράει γραβάτα και είναι συμβολικό, γιατί έχει πάνω της… άγριες μέλισσες.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης παρουσίασε το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, τονίζοντας ότι στόχος είναι να κάνουμε τον τηλεθεατή να πει «Είμαστε ένα», ενώ επισήμανε ότι ο ΑΝΤ1 διοργανώνει μεγάλα ψυχαγωγικά σόου, όπως μόνο αυτός ξέρει πολύ καλά να κάνει.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού «The Final Four» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παρουσιάστριά του θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και Νίκος Μωραΐτης θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής. Τον Φεβρουάριο θα επιστρέψει για 6η σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν να μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας. Στο πλευρό του, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρης Χριστούλιας. Η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό» θα έρχονται αμέσως μετά και συνεχίζουν για 7η σεζόν.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έχει αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στα άλλα δελτία θα είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη και η Μαρία Σαράφογλου. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης θα γίνονται «Πρωινοί Τύποι» και θα παρουσιάζουν νέα ενημερωτική εκπομπή.

Μια μεταμεσονύχτια πολιτική εκπομπή επιστρέφει έπειτα από 16 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Πρόκειται για το «Ενώπιος Ενωπίω», το οποίο θα παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακόμα, σε ό,τι αφορά τα αθλητικά, ο Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε ότι ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Euro 2020, προσθέτοντας ότι θα σχεδιαστούν γύρω από αυτό κι άλλες αθλητικές εκπομπές.

Εκπομπές

Συνεχίζουν οι εκπομπές «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου, «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα, η ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής «Streat Food» με τον Βασίλη Καλλίδη και η εκπομπή «Dina’s Bakery» με τις γλυκές συνταγές της Ντίνας Νικολάου.

Στη late night ζώνη του σταθμού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει με το «The 2Night Show». Εμφανίσεις-έκπληξη αναμένεται να κάνει στην εκπομπή ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η παρέα του.

Το «My Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα και η αθλητική και ταξιδιωτική εκπομπή «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη προστίθενται στο πρόγραμμα του σταθμού.

Τα τηλεπαιχνίδια, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, συνεχίζουν για τρίτη σεζόν.

Για τη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», τόνισε ότι «ευελπιστούμε να ανεβάσει τις απαιτήσεις των τηλεθεατών».

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα κάνει πρεμιέρα και η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος». Θα επιστρέψουν οι κωμικές σειρές «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις», καθώς και η δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Επιπλέον, επιστρέφει η σειρά «Καφέ της Χαράς» τον Ιανουάριο του 2020, για 4η σεζόν, με καινούργια επεισόδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:27