search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Βίντεο σοκ: Οδηγός κοιμάται στο τιμόνι ενός Tesla, που πάει με 90 χιλιόμετρα

12.09.2019 16:42
Βίντεο σοκ: Οδηγός κοιμάται στο τιμόνι ενός Tesla, που πάει με 90 χιλιόμετρα - Media

 

Βίντεο που προκαλεί από τη Μασαχουσέτη, με τον οδηγό και τον συνοδηγό ενός Tesla να κοιμούνται, ενώ το αυτοκίνητο πηγαίνει με 90 χιλιόμετρα.

Είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου. Δημοσιεύθηκε από το CBS και δείχνει έναν οδηγό να κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και να κοιμάται στο τιμόνι του αυτοκινήτου Tesla. Το ίδιο και ο συνοδηγός.

Το βίντεο δείχνει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στο αυτοκίνητο μάρκας Tesla που κινείται στον αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και έχει βάλει το αυτοκίνητο στον αυτόματο πιλότο. Η εικόνα είναι τόσο σοκαριστική και καταγράφηκε από επιβάτη άλλου αυτοκινήτου που περνούσε δίπλα τους.

Ο ύπνος είναι βαθύς και η εικόνα ταράζει όποιον την βλέπει όσο κι αν αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων Tesla. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους ότι σε μια δύσκολη στιγμή κατά την διάρκεια της οδήγησης το αυτοκίνητο από μόνο του θα αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε ένας άνθρωπος που θα ήταν ξύπνιος στο τιμόνι.

Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα Tesla έχουν αυτόματο πιλότο αλλά η εταιρεία τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο κόρναρε για να ξυπνήσει τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο αλλά χωρίς επιτυχία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

Πηγή: pagenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:54