search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:09
MENU CLOSE

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το βρέφος στη Νέα Ιωνία (Video)

12.09.2019 17:09
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για εμπόριο βρεφών - 57χρονος εξέδιδε δύο αδελφές και πούλαγε τα μωρά τους - Media
 
Βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις της 19χρονης που εγκατέλειψε το παιδί της σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης παρουσίασε το Open.
 
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό στην αγκαλιά της. Το κρατά σφιχτά και κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως.
 
Η 19χρονη περπατάει βιαστικά, περνάει τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται, ενώ στη συνέχεια κάνει την αντίστροφή πορεία με άδεια αγκαλιά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από 4 λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στην πολυκατοικία μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της.
 
Τι είπε στους αστυνομικούς
Σύμφωνα με το Open η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό».
 
Η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος.
 
Πηγή: enikos.gr/Open TV
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:08