search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Ποιες εκπομπές και ποιες σειρές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (Photos)

12.09.2019 17:12
ΑΝΤ1: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα - Media

 

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου αρχίζει η νέα τηλεοπτική σεζόν για τον ΑΝΤ1. Το κανάλι έχει λάβει τα μέτρα του κι έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, το οποίο περιμένει να το απογειώσει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα.

Θα βρίσκεται και φέτος στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για να καταγράψει τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο και να αναδείξει τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Καθημερινά στις 19:30, το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα καλύπτει έγκυρα και έγκαιρα την επικαιρότητα και θα φέρνει στο προσκήνιο την Αληθινή Είδηση, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις, έχοντας ως στόχο τη σφαιρική ενημέρωση του πολίτη.

Δείτε ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα:

«Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφει για 29η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, θα καταγράφει πρώτος από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας και θα αναδεικνύει όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.

Καθημερινά, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρης Χριστούλιας για να συζητούν με πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και έγκριτους καλεσμένους.

«Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» συνεχίζει με τη Φαίη Σκορδά.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ.

Στη συνέχεια, η Φαίη δίνει ραντεβού με τη Λίτσα Πατέρα στο καθιστικό, για τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο.

Περνάει μια βόλτα από την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος θα μοιράζεται και φέτος τις ευφάνταστες συνταγές του αλλά και τα μυστικά του καλού φαγητού.

Βρίσκει τη Ράνια Θρασκιά στην πολυθρόνα όπου της αναλύει θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. Ανταμώνει τη Νάνσυ Παραδεισανού και μιλούν για αγαπημένα πρόσωπα και φωτίζουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας τους.

Δίνει ραντεβού με τον καταξιωμένο παιδίατρο Δρ. Σπύρο Μαζάνη, ο οποίος είναι ο πιο χρήσιμος σύμβουλος ειδικά σε θέματα υγείας νεογνών.

Αφήνεται στις εξαιρετικές γνώσεις του διαιτολόγου – διατροφολόγου Κωνσταντίνου Ξένου.

Ρωτάει τη γνώμη του interior designer, Νίκου Κωνστάντη για το πώς θα κάνουμε πιο λειτουργικό και όμορφο τον προσωπικό μας χώρο. Συναντά τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες του. Κι όταν ανοίγει τα παράθυρα, η θέα θα έρχεται τόσο από την Αθήνα, χάρη στον Χρήστο Νέζο αλλά και τη Θεσσαλονίκη με την Πολυξένη Καραμίχα.

Το τηλεπαιχνίδι που κάνει πρεμιέρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk»

Το «Rouk Zouk», επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει σταθερά το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες.

Φέτος, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!

Στο νέο παιχνίδι με το όνομα «Τραγούδι», ένας παίκτης καλείται να βρει τους ερμηνευτές των τραγουδιών που οι συμπαίκτες του θα τραγουδήσουν «α καπέλα». Ο κεντρικός παίκτης θα έχει στη διάθεσή του μόλις 45 δευτερόλεπτα και τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω από μία απαντήσεις. Κάθε σωστή απάντηση θα ανταμείβεται με 10 πόντους ενώ, όσοι τραγουδούν επιτρέπεται να χορεύουν ή και να μιμούνται τον καλλιτέχνη που ο συμπαίκτης τους πρέπει να βρει για να κερδίσουν.

Το δεύτερο νέο παιχνίδι που προστίθεται φέτος στο «Rouk Zouk» είναι το «Σκίτσο». Ένας παίκτης από κάθε ομάδα πρέπει να ζωγραφίσει αυτό που του ζητείται είτε είναι ταινία, παροιμία, τραγούδι, επάγγελμα ή μία έκφραση και ένα πρόσωπο. Οι συμπαίκτες του πρέπει σε 45 δευτερόλεπτα να βρουν τη σωστή απάντηση, η οποία θα τους ανταμείψει με 20 πόντους ενώ τα δευτερόλεπτα που τους απομένουν θα μετατρέπονται σε πόντους.

Το σόου που κάνει πρεμιέρα

«Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου έρχεται με νέες και πιο δυνατές στιγμές. 

Η διαδικασία παραμένει ίδια. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.

Δέκα γρήγοροι γύροι με ερωτήσεις γνώσεων, ο χρόνος που μετρά αντίστροφα και η λάθος απάντηση που θα ανοίξει την καταπακτή και ο κεντρικός παίκτης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο αντίπαλος, που θα τον κερδίσει, θα είναι ο επόμενος βασικός παίκτης ο οποίος θα αρχίσει έναν νέο κύκλο μονομαχιών.

Οι κατηγορίες «ερωτήσεις με εικόνες», «ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «τριπλή επιλογή», «βρες τον στίχο» παραμένουν ενώ, φέτος προστίθεται μία ακόμη. Πρόκειται για τη «μονομαχία» όπου ο βασικός παίκτης και ο αντίπαλός του ψάχνουν να βρουν τη σωστή απάντηση με βάση τις πληροφορίες που, ταυτόχρονα, τους παρέχονται. Όσο συνεχίζεται η μονομαχία, οι πληροφορίες γίνονται ολοένα και πιο «αποκαλυπτικές». Μόνο ένας θα νικήσει.

Αυτές οι σειρές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα

«Γυναίχα Χωρίς Όνομα»

Στον β’ κύκλο της σειράς οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Η Κάτια θυσιάζεται για την κόρη της, τη ΜΑΡΙΝΑ και μπαίνει στη φυλακή. Η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας χωρίς ακόμη να γνωρίζει ότι πρόκειται για την πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει εκ νέου την ευκαιρία στις δύο γυναίκες να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους, ωστόσο η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά…

Νέα σκοτεινά μυστικά «ξυπνούν» από το παρελθόν και ετοιμάζονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων.

Η ιστορία

Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η ΚΑΤΙΑ (Μαριάννα Τουμασάτου) συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε. Χωρίς η ΜΑΡΙΝΑ (Ντόρα Μακρυγιάννη) να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά. Η Κάτια χάνει τη μνήμη της ενώ είναι στη φυλακή από το χτύπημα αγνώστου. Ένας άνδρας εισβάλει στη ζωή της και την απαγάγει. Πλέον βρίσκεται στο έλεος του ΝΙΚΟΥ (Κώστας Φαλελάκης) ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του. Χωρίς μνήμη η Κάτια αποκτά νέα ταυτότητα και ζει μία νέα ζωή. Όμως, μέσα της νιώθει ότι κινδυνεύει, ότι μία απειλή την κατατρέχει. Όταν οι μνήμες ξυπνήσουν ο Νίκος θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και η ανάγκη της να ξαναβρεί την Μαρίνα θα είναι ίσως και η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή της κόρης της. Δεν είναι όμως μόνη. Στο πλευρό της, θα σταθεί ο ΑΡΓΥΡΗΣ (Αλέξανδρος Σταύρου), που την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Η ΜΑΡΘΑ (Ταμίλα Κουλίεβα) όμως έχει άλλα σχέδια καθώς θα προσπαθήσει με μανία να την καταστρέψει διεκδικώντας την Μαρίνα.

Η ζωή της Μαρίνας αλλάζει και περιπλέκεται εκ νέου ενώ, μάταια ψάχνει για την μητέρα της. Μία γυναίκα, που έχει χάσει κάθε ελπίδα, θα μπει στη ζωή της. Η ΙΩΑΝΝΑ (Δανάη Σκιάδη), ένα αβοήθητο κορίτσι που θυμίζει στην Μαρίνα όσα έχει περάσει. Όταν αποφασίσει να διεκδικήσει με πάθος αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει, η σχέση της Μαρίνας με τον ΜΙΧΑΛΗ (Θανάσης Πατριαρχέας) θα κλονιστεί. Τότε, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη διεκδικητική μανία ενός άνδρα, του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (Ευθύμης Γεωργόπουλος) ο οποίος την ερωτεύεται αλλά δεν μπορεί να την κερδίσει γι’ αυτό καταλήγει στον εκβιασμό.

Υποθέσεις Επεισοδίων 01-05

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 1

Η Κάτια, σε μια προσπάθεια να καλύψει την Μαρίνα, παίρνει πάνω της την ευθύνη για τον πυροβολισμό του Φώτη. Η Μαρίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένη με αυτό που έκανε, ενώ ο Φώτης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μάρθα και ο Αντρέας προσπαθούν να βρουν τη Ρένα, η οποία δεν πήγε ποτέ στην Εκκλησία για το γάμο της και φοβούνται για τα χειρότερα. Ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Νίκος, παρακολουθεί κρυφά τις εξελίξεις και φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με τον Φώτη όσο και με την Κάτια. Η Μαρίνα αποχαιρετά τη Μελίτη και πάει με τον Μιχάλη στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Εκεί, όμως, την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η σχέση της με την Κάτια δεν θα είναι ποτέ πια ίδια και η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Οι αλήθειες για τη ζωή της αρχίζουν να έρχονται στο φως…

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 2

Η Μαρίνα είναι συγκλονισμένη από την σκέψη ότι ο Φώτης μπορεί να είναι ο πατέρας της και αρχίζει να υποπτεύεται ποια είναι η μητέρα της. Αναλαμβάνει ως δικηγόρος την υπεράσπιση της Κάτιας και κάνει ό,τι μπορεί για να αφεθεί ελεύθερη. Οι συναντήσεις της μαζί της είναι έντονα φορτισμένες… Ο Αντρέας προσπαθεί να εντοπίσει ποιος μπορεί να ήθελε να κάνει κακό στον Φώτη για να φτάσει έτσι στον υπαίτιο του τροχαίου της Ρένας. Ο Νίκος μαθαίνει πού νοσηλεύεται ο Φώτης και πάει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε… Η Έλλη προσπαθεί να διαχειριστεί τη σύλληψη της Κάτιας και τον ερχομό της Σοφίας και του μωρού στο σπίτι. Η Ιωάννα χάνει τη δουλειά της εξαιτίας της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με τον Χατζή, τον ανταγωνιστή του και παράλληλα δηλώνει στην Έλλη ότι δεν πρόκειται να πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση της Κάτιας. Η Μαρίνα μαθαίνει από ποιο Ίδρυμα έγινε η υιοθεσία της, ενώ η Κάτια αντιμετωπίζει το μίσος των συγκρατούμενών της…

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 3

Η άρνηση της Κάτιας να βγει από τη φυλακή ανησυχεί πολύ την Μαρίνα που είναι αποφασισμένη να την βοηθήσει, αλλά όχι και να τη συγχωρήσει… Η Ρένα ετοιμάζει ξανά το γάμο της με τον Αντρέα. Η Μαρίνα λέει στη Μάρθα ότι θα μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Μάρθα πανικοβάλλεται στην ιδέα να μάθει η Μαρίνα την αλήθεια και κάνει ό,τι μπορεί για να την εμποδίσει. Η Μαρίνα στο Ίδρυμα θα γνωρίσει την Ιωάννα και η περίπτωσή της θα τη συγκινήσει… Ταυτόχρονα, ζητάει από τη Μάρθα κάτι που θα την οδηγήσει στα άκρα…

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 4

Η Μαρίνα εκμυστηρεύεται στη Μάρθα ότι πιστεύει πως η Κάτια είναι μητέρα της. Η Μάρθα παθαίνει πανικό και αποφασίζει να εμποδίσει με κάθε τρόπο τη Μαρίνα να μάθει την αλήθεια. Η Κάτια περνάει δύσκολα στη φυλακή, ενώ την επισκέπτεται ο Δημήτρης και τη διαβεβαιώνει ότι δεν θα πληρώσει ούτε δεκάρα για την εγγύηση. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μιχάλη όλα όσα έχει μάθει, ενώ η Έλλη ζητάει από τον Άρη να μετακομίσει στο σπίτι της. Ο Νίκος μπαίνει κρυφά στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Φώτης με σκοπό να τον δολοφονήσει.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 5

Η Κάτια στη φυλακή δέχεται επιθέσεις από άλλες κρατούμενες. Η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να βρει λεφτά για να την βγάλει με εγγύηση, συναντιέται με τον ανταγωνιστή του Μακρή και προσφέρεται να τον βοηθήσει να εξαγοράσει την εταιρία. Ο Χατζής δείχνει να ενδιαφέρεται τόσο για την συμφωνία, όσο και για την Μαρίνα προσωπικά. Προσπαθεί να ψαρέψει πληροφορίες για το παρελθόν της και την προσωπική της ζωή. Η Κάτια αφήνεται ελεύθερη και η Μαρίνα τη φέρνει να μείνει μαζί της προς απογοήτευση της Μάρθας, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει την συνύπαρξη της Κάτιας και της Μαρίνας. Η Μαρίνα παίρνει επιτέλους τον φάκελό της από το Ίδρυμα για να μάθει τους βιολογικούς της γονείς. Όταν πια θα είναι εντελώς απελπισμένη, ο Φώτης συνέρχεται και η Μαρίνα μαθαίνει όλη την αλήθεια…

«Αν Ήμουν Πλούσιος»

Τι κοινό έχουν ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά; Είναι οι κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ! Οι τρεις υπερτυχεροί μπαίνουν, όμως, στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά, για να γλιτώσει το… κεφάλι του! Για να το πετύχει, θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του…

Η νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Αν Ήμουν Πλούσιος», μία σειρά που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας, επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία.

Απρόβλεπτοι χαρακτήρες εκτός ορίων αλλά μονίμως εντός κωμικοτραγικών καταστάσεων αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση, τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε».

H ιστορία

Ο πρώτος λαχνός της τυχερής τριπλέτας κληρώνει στον ΣΩΤΗΡΗ (Σωτήρης Καλυβάτσης) έναν υπερχρεωμένο υπάλληλο που κινδυνεύει να του πάρει η τράπεζα το σπίτι. Παντρεμένος με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Φωτεινή Τσακίρη) έχουν δύο παιδιά, τη ΜΥΡΤΩ (Νικολίτσα Σκιαδαρέση) και τον ΘΕΟΧΑΡΗ (Άρης Αντωνόπουλος). Μαζί τους στο σπίτι μένει και η ΒΕΝΕΤΙΑ (Κάρμεν Ρουγγέρη), η πεθερά του, που δεν τον συμπαθεί καθόλου.

Ο δεύτερος τυχερός λαχνός πέφτει στα χέρια της ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ (Τζένη Κάρνου) και του ΝΙΚΟΛΑ (Δημήτρης Χαρίτος Καλοδήμος). Δυο ανήλικα αδέλφια, που διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να εισπράξουν τα τρία εκατομμύρια, τουλάχιστον μέχρι η Σμαράγδα να ενηλικιωθεί.

Ο τρίτος τυχερός είναι η ΔΑΦΝΗ (Κατερίνα Γερονικολού). Μία ανύπαντρη μητέρα, που μεγαλώνει μόνη τον εξάχρονο γιο της και στην οποία η ατυχία έχει χτυπήσει προ πολλού την πόρτα. Αν και κερδίζει τον τρίτο τυχερό λαχνό, ένα κλεφτρόνι, ο ΣΤΡΑΤΗΣ (Χάρης Τζωρτζάκης) της κλέβει το αυτοκίνητο, τον σκύλο της αλλά και τον λαχνό! Ο Στρατής θα της επιστρέψει τον σκύλο και το αμάξι, αλλά όχι τον τυχερό λαχνό. Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη θα κληθεί να λάβει μία απόφαση: Θα θυσιάσει τα λεφτά στο όνομα του έρωτα;

Απέναντί και στους τρεις θα βρεθεί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) που θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να αρπάξει τα κέρδη τους. Πρώην κολλητός με τον Σωτήρη τον ζηλεύει θανάσιμα όχι μόνο για την τύχη του αλλά και γιατί παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του. Αποφασίζει λοιπόν να επιστρέψει πίσω στην παλιά του γειτονιά, να ξαναγίνει φίλος με τον Σωτήρη και να κάνει τα πάντα για να καταφέρει τον στόχο του. Από το στόχαστρό του, όμως, δεν θα ξεφύγουν ούτε η Σμαράγδα και ο Νίκολας. Επιστρατεύει τον γιο του, ΜΑΝΟ (Βίκτωρας Πέτσας) για να γοητεύσει την Σμαράγδα και να της κλέψει όχι μόνο την καρδιά αλλά και τα κέρδη. Από τις μηχανορραφίες του Φίλιππου, δεν θα γλιτώσει ούτε η Δάφνη που είναι ο τρίτος και τελευταίος του στόχος ή μήπως όχι;

Υποθέσεις Επεισοδίων 01 – 05

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 1

Η υπερτυχερή τριπλέτα κληρώνει το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ! 9 εκατομμύρια ευρώ! Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα το μοιραστούν; Ο Σωτήρης, ένας μεροκαματιάρης αποθηκάριος που ζει με τη γυναίκα, τα δυο του παιδιά και την πεθερά του -που του κάνει τη ζωή δύσκολη- και η Σμαράγδα που ζει με τον αδερφό της, τη δύστροπη μητριά της και την κόρη της, είναι δυο από τους τυχερούς. Και ο τρίτος; Ο τρίτος τυχερός λαχνός καταλήγει από σύμπτωση στη Δάφνη, μια ανύπαντρη μητέρα με παιδί. Μια τυχαία συνάντησή, όμως, με το μικροκακοποιό Στρατή την αφήνει χωρίς αυτοκίνητο κι εκείνον με το λαχνό της στα χέρια του. Την επομένη της κλήρωσης ο Σωτήρης θα βρεθεί με 3 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα και η πεθερά του θα του χαμογελάσει! Τα ορφανά θα βρεθούν σε αδιέξοδο καθώς δε μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα και ο Στρατής σε δίλημμα μ’ ένα κλεμμένο λαχνό και… το σκύλο της Δάφνης! Κανείς από τους τρεις, όμως, δε γνωρίζει πως την τύχη τους εποφθαλμιά ο οικονομολόγος – επενδυτής Φίλιππος Βρανάς ο οποίος θα μηχανευτεί τρόπους για να τρυπώσει στις ζωές τους και να καρπωθεί το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν. Έτσι λοιπόν ο κλέφτης Στρατής, ο καλόκαρδος Σωτήρης, η κακότυχη Δάφνη και η μικρή Σταχτοπούτα Σμαράγδα θα μπουν σ’ ένα χορό εκατομμυρίων που θα σύρει ο πανούργος επενδυτής Βρανάς!

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο: 2

Ο Βρανάς βάζει πλώρη για τον πρώτο από τους τρεις τυχερούς λαχνούς και χρησιμοποιεί το γιο του Μάνο για να προσεγγίσει την ανήλικη Σμαράγδα. Στέλνει τον «πρίγκιπα» στο ορφανό κοριτσάκι για να του πουλήσει έρωτα και να της πάρει το λαχνό.. Ο Στρατής επιστρέφει το σκύλο της Δάφνης αλλά για κακή του τύχη τον πιάνει στα πράσα η Δάφνη, το ψέμα που θα της πει για να την πείσει ότι δεν είναι κλέφτης, θα την πείσει;; Ο Σωτήρης αποφασίζει να παραιτηθεί απ’ τη δουλειά του και να κάνει τη ζωή που δεν έζησε, ενώ η γυναίκα του Χριστίνα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην επιτρέψει στα χρήματα να διαβρώσουν την οικογένειά τους. Ο Πέτρος, ο συγκάτοικος της Δάφνης, ανακαλύπτει κάτι απ’ το ένοχο παρελθόν του Στρατή που τους βάζει σε υποψίες. Σωτήρης και η Χριστίνα έχουν μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τα… παλιά.. ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί..

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 3

Ο Βρανάς κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του στη ζωή του Σωτήρη και παίζει το χαρτί της νοσταλγίας στον παλιό του φίλο. Η Χριστίνα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Το παλιό και καλά κρυμμένο πάθος του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Σμαράγδα και Νικόλας αποφασίζουν να καταφύγουν στον αδερφό του πατέρα τους για να εισπράξει το λαχνό για λογαριασμό τους. Θα καταφέρει ο Μάνος να εμποδίσει το σχέδιό της να δώσει το λαχνό στο θείο;; Ο πρόεδρος του Σίφουνα προτείνει στο Σωτήρη να λαδώσουν το διαιτητή του αγώνα. Ο Σωτήρης σε δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη για την ομάδα και το ψέμα που θα πρέπει να πει στη γυναίκα του. Ο Στρατής κάνει πάλι την εμφάνιση του στο σπίτι της Δάφνης και καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα καχυποψίας που υπάρχει για το πρόσωπό του. Η επαφή όμως με το μικρό γιο της Δάφνης θα του δημιουργήσει ενοχή για τον κλεμμένο λαχνό.. μαζί με την Κική θα πάνε για να εισπράξουν. Θα επικρατήσουν οι ενοχές ή θα επιβεβαιώσει τελικά τη φήμη του αλήτη εισπράττοντας τελικά τον κλεμμένο λαχνό;

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 4

Παρά τις αντιστάσεις του, ο Σωτήρης τελικά πείθεται απ’ τον Λευτέρη να δώσει χρήματα για να λαδώσει τον διαιτητή προκειμένου να κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν το μάθει η Βενετία; Θα προλάβει να φτάσει μέχρι και τα αυτιά της Χριστίνας; Παράλληλα Βρανάς προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα για τις αγνές προθέσεις τους ενώ ο Μάνος κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος στην καρδιά της Σμαράγδας, η οποία επισκέπτεται τον τζογαδόρο θείο της, προκειμένου να τον τεστάρει και να του εμπιστευτεί το λαχνό. Προς μεγάλη της έκπληξη ο θείος δείχνει ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Αλλά την πραγματική αλήθεια την ξέρει μόνο… ο Βρανάς. Ο Στρατής και η Κική εισπράττουν τα λεφτά του λαχνού, τα οποία όμως φέρνουν σύννεφα στη σχέση τους. Την ίδια ώρα η Μόνικα και ο Βρανάς έχουν μια επεισοδιακή γνωριμία στο γραφείο του και ο Βρανάς μαγεύεται απ’ τη παρουσία της, ενώ η Δάφνη βρίσκει έξω απ’ το σπίτι ένα μυστηριώδες πακέτο με χρήματα με άρωμα… σουβλάκι.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 5

Ο Σωτήρης και η Χριστίνα καταφέρνουν να μην επηρεάσει το γάμο τους, το σφάλμα του Σωτήρη, να «λαδώσει» τον διαιτητή. Τι θα συμβεί όμως όταν ο Λευτέρης προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα και να την σώσει απ’ την επικείμενη χρεωκοπία; Ο Βρανάς καθώς έχει «μυριστεί χρήμα» στη Μόνικα την καλεί για ένα ρομαντικό δείπνο. Θα πέσει η Μόνικα στα δίχτυα του; Η Δάφνη προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χρήματα που βρήκε έξω απ’ το σπίτι της, ενώ ο Στρατής προσπαθεί να την εμποδίσει να τα παραδώσει στην αστυνομία, κάτι που βάζει την Δάφνη σε υποψίες. Ο Μάνος εκβιάζει τον θείο της Σμαράγδας προκειμένου να μην εισπράξει τον λαχνό. Αλλά ο θείος έχει διαφορετικά σχέδια στο μυαλό του. Ο Βρανάς βρίσκει στην προοπτική της αγοράς του Σίφουνα από το Σωτήρη μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει στο χέρι το μπαγιόκο από το λαχνό.. Ο Σίφουνας θα γίνει ο Δούρειος Ίππος για τα σχέδιά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32