19/11/2019 19:03:05
19.4.2012

Στον ανακριτή και η κόρη του Άκη

Στον ανακριτή και η κόρη του Άκη - Media

Στον ανακριτή θα εμφανιστεί σήμερα, Πέμπτη, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο πλαίσιο της διαδικασίας των απολογιών σχετικά με την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα. 

Το γραφείο του ανακριτή επισκέφτηκε σήμερα και η γυναίκα του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη η οποία κατέθεσε το απολογητικό της υπόμνημα και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Την ίδια ώρα, εκρεμμεί η απολογία άλλων οκτώ προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και έχουν κληθεί.

Από τη μεριά του, ο Α. Τσοχατζόπουλος, αρνήθηκε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, τόσο την ανάμιξη του σε νομιμοποιήσεις παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Άμυνας, όσο και το ότι εμπλέκεται με offshore εταιρίες

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως: «Δώρα ή ανταλλάγματα σε όλη την πολιτική μου ζωή δεν έλαβα από κανέναν».

Όσον αφορά στη θέση του ανακριτή, φέρεται να επισήμανε πολλές φορές προς τον πρώην υπουργό πως μία σειρά γνωστών του προσώπων κινούνται μέσω των επίμαχων εταιριών και εμφανίζονται να ασχολούνται με ακίνητα. Και τα συγκεκριμένα ακίνητα, καταλήγουν σε συγγενικά του πρόσωπα. Για το λόγο αυτό, ο ανακριτής αναφέρθηκε διεξοδικά και μία προς μία στις «συμπτώσεις» -κατά τον κατηγορούμενο- που εμφανίζονται στη δικογραφία.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στον ανακριτή ο πρώην υπουργός

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.