search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Η Βαϊόλα Ντέιβις το νέο πρόσωπο της L’Oréal

13.09.2019 07:09
Η Βαϊόλα Ντέιβις το νέο πρόσωπο της L

 

Είναι μία από τις πολυβραβευμένες σταρ του Χόλιγουντ, έχει καταφέρει “τριπλή στέψη” με “Όσκαρ, Emmy και Tony – και έγινε η πρώτη μαύρη ηθοποιός που το κατάφερε.

Και τώρα η Βαϊόλα Ντέιβις έχει αναλάβει έναν νέο ρόλο ως πρόσωπο της L’Oréal.

Εντάσσεται έτσι στην ομάδα διάσημων γυναικών όπως η Τζέιν Φόντα, η Χέλεν Μίρεν και η Σελίν Ντιόν – οι οποίες είναι άνω των 50 ετών και υπερβαίνουν με εκπληκτικό τρόπο τις παραδοσιακές προσδοκίες για το πώς πρέπει να είναι μία πρέσβειρα ομορφιάς.

“Όταν ήμουν νεαρό κορίτσι, δεν μου έλεγαν πάντα ότι ήμουν έξυπνη, όμορφη ή άξια. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα – ξεπερνώντας αισθήματα αμφιβολίας έγινα γυναίκα που πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει . Πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη στις γυναίκες από νεαρή ηλικία και να προβάλλουμε διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς. Το να είμαι τώρα ένα κομμάτι μιας μάρκας που υπερασπίζεται την αξία των γυναικών τα τελευταία 40 χρόνια και να χρησιμοποιώ τη φωνή μου για να βοηθώ τους άλλους, είναι πραγματικά σουρεαλιστικό” είπε για τη νέα διαφημιστική εκστρατεία του brand ειδών φροντίδας και ομορφιάς.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:28