search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Η Φον ντερ Λάιεν απαντά στους επικριτές της για το χαρτοφυλάκιο Σχοινά: «Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής»

13.09.2019 07:14
Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κομισιόν - Media

 

Απάντηση στους επικριτές της για την μετονομασία του χαρτοφυλακίου Μετανάστευσης σε «Προστασίας του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής», το οποίο ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, δίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Σε αναρτήσεις της στο twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παραθέτει, όπως αναφέρει η iefimerida, επιχειρεί να εξηγήσει τι σημαίνει ο «ευρωπαϊκός τρόπος ζωής». Η Γερμανίδα πολιτικός παρέθεσε σε τρεις γλώσσες, το Άρθρο 2 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, το οποίο ορίζει τις θεμελιώδεις ηθικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η Ένωση θεμελιώνεται στις αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου, και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων προσώπων που ανήκουν σε μειονότητες», αναφέρει στις αναρτήσεις της η κυρία Φον ντερ Λάιεν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:24