search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28
MENU CLOSE

Η εκπομπή Λιάγκα αποθεώνει, μέχρι εκεί που δεν πάει, Μητσοτάκη-Μαρέβα με το τραγούδι «χωρίς το μωρό μου»! (Video)

13.09.2019 11:47
Η εκπομπή Λιάγκα αποθεώνει, μέχρι εκεί που δεν πάει, Μητσοτάκη-Μαρέβα με το τραγούδι «χωρίς το μωρό μου»! (Video) - Media

 

Η τηλεόραση πολλές φορές προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Υπέροχες στιγμές και γέλιο. Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα είδαμε συγκινητική αποθέωση για την σύζυγο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. 

Σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολικό! Στο «Δελτίο της Ελένης» μετά μουσικής μίλησαν για το ζεύγος Μητσοτάκη. 

«Σ’ αγαπώ Κυριάκο. Ήταν πολύ επικοινωνιακός… Όλα να πηγαίνουν δεξιά» λέει η Ελένη (Τσολάκη) με υπόκρουση Πασχάλη και «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο».

Και η Ελένη προχωρά στην Μαρέβα από την Κωνστατιούπολη «που την έχετε σε πολύ εκτίμηση» με υπόκρουση το «Χωρίς το μωρό μου» της Άννα Βίσση, μια αλληγορία στο… «χωρίς τον Κυριάκο»…

Όπως θα δείτε και εσείς το σκηνικό ήταν λιγάκι υπερβολικό 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28