search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:53
MENU CLOSE

«Έχω δίπλωμα 30 χρόνια»: Ξέσπασμα Λιάγκα κατά εφημερίδας – «Αγωγές από εδώ και πέρα» (Video)

13.09.2019 17:35
Γιώργος Λιάγκας: Φόρεσε μαγιό με την.... ελληνική σημαία! (Photo) - Media

 

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας για δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται στον ίδιο.

Ο γνωστός παρουσιαστής που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, με το κοινό να τον υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του το μεσημέρι της Παρασκευής, για δημοσίευμα που υπονοούσε, ότι θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά του με τον τρόπο που κάνει τζετ σκι.

Λίγο πριν από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Κάνω πρεμιέρα, πώς θα χτυπήσουμε, λοιπόν, τον Λιάγκα; Λέει μέσα ότι «ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Διότι απαγορεύεται λέει να έχεις παιδιά σε τζετ σκι και έκανα λέει επικίνδυνους ελιγμούς. Ένας να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφος, θεώρησε ότι θα με πλήξει γράφοντας ότι εγώ είμαι κακός πατέρας.

Αυτά φέτος να ξέρετε κύριοι συνάδελφοι δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. Θα την χαρίσω την πρώτη φορά, από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα, το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια, οδηγώ τα πάντα στη θάλασσα και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβια. Το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51