search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Καλύβια Θορικού: Περιορισμένη σε ρεματιά η πυρκαγιά που «έδιωξε» τους κατοίκους από τα σπίτια τους

14.09.2019 10:06
Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Μεσσηνία  - Media

 

Περιορισμένη σε μια ρεματιά μαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στη Λαυρεωτική, στην περιοχή Πανόραμα, δίπλα στον δρόμο. 

Η φωτιά που σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαρευωτικής κ. Λουκά ξεκίνησε πιθανότατα από τσιγάρο, περιορίστηκε σε μια ρεματιά αφού πρώτα προκάλεσε ζημιές σε μια βάρκα στην αυλή ενός σπιτιού.

Νωρίτερα, οι φλόγες που είχαν σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους -εντάσεως έως και 9 μποφόρ- ανάγκασαν όλους τους συναρμόδιους φορείς να ζητήσουν την απομάκρυνση των κατοίκων. 

Στο σημείο της πυρκαγιάς, που «πηγαίνει καλύτερα», επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από το  ΜΕΤΠΕ και 7 πυροσβέστες ως πεζοπόρο τμήμα ενώ  από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο.

Πρόκειται για την τρίτη πυρκαγιά σήμερα στην Αττική. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24