search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Κινδύνευσε πλοίο με 107 επιβάτες με κατεύθυνση προς την Σπιναλόγκα

14.09.2019 11:32
Ο άγνωστος παπάς της Σπιναλόγκα που κοινωνούσε τους λεπρούς - Αναζητούν στοιχεία για τον τιμήσουν (Video) - Media

 

Περιπέτεια στη θάλασσα έζησαν οι 107 επιβαίνοντες στο τουριστικό  σκάφος «Αρμενιστής», χθες το μεσημέρι και κατά τη στιγμή που το μικρό πλοίο προσέγγιζε τη Σπιναλόγκα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου το σκάφος παρασύρθηκε από μία δυνατή ριπή του ανέμου και προσάραξε σε αμμώδη αβαθή.

Στη συνέχεια ξεκίνησε επιχείρηση για την αποκόλλησή του από το τουριστικό σκάφος «Μαργαρίτα» ενώ οι επιβάτες του μετεπιβιβάστηκαν σε δύο άλλα σκάφη για την ασφαλή απομάκρυνσή του.

Το «Αρμενιστής» με ίδια μέσα έφτασε στο λιμάνι της Ελούντας όπου και του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να προσκομίσει το απαραίτητο βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, όπως επίσης δεν υπήρξαν ζημιές και θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:31