search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49
MENU CLOSE

Ανακοίνωση – απάντηση Ολυμπιακού: Πόσο πιο χαμηλά θα δούμε να πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

14.09.2019 12:13
Ανακοίνωση - απάντηση Ολυμπιακού: Πόσο πιο χαμηλά θα δούμε να πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο; - Media

 

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «επιθεώρηση» υψηλά ιστάμενου προσώπου της ΠΑΕ στην αίθουσα του VAR ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στα ΜΜΕ που δημοσιεύουν την πληροφορία αυτή.

«Και φυσικά η εσχάτως λαλίστατη ΚΕΔ αλλού τυρβάζει… όπως αλλού τυρβάζει και ο επίσημος ΠΑΟΚ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να καταδικάσει το αδιανόητο συμβάν βίας κατά των ανήλικων παιδιών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Πόσο πιο χαμηλά θα δούμε να πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο;», καταλήγει αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της 3ης αγωνιστικής της Super League, τα γνωστά ΜΜΕ ιδιοκτησίας Σαββίδη και ειδικού σκοπού πλήξης του Ολυμπιακού, αφού εκπλήρωσαν το «δημοσιογραφικό λειτούργημά» τους αποδίδοντας τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σε σκάνδαλο της UEFA (#uefamafia) και φυσικά του… Ολυμπιακού, προχώρησαν σε νέα «αποκλειστικά πληρωμένη» αποστολή.

Κατασκεύασαν νέο σκάνδαλο (φυσικά ανυπόγραφα) με το VAR του διεξαχθέντα πριν από 3 εβδομάδες αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Το «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ που αφορά στη Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, ασφαλώς και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι απλή και ξεκάθαρη και την δηλώνουμε απερίφραστα. Καμία επιθεώρηση, καμία επίσκεψη εντός ή εκτός βαν, καμία απολύτως σύνδεση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα κατασκευασμένα «στοιχεία» των Μέσων Σαββίδη.

Όμως όλα έχουν την εξήγησή τους στο «σύστημα αξιών» του πληρωμένου δημοσιογραφίσκου του Ιβάν Σαββίδη, ιδίως όσον αφορά την προσπάθειά τους για επηρεασμό και εκφοβισμό των διαιτητών του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο διαιτητής VAR σε εκείνον τον αγώνα (Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης), κ. Τζοβάρας έχει οριστεί να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Όλα τα παραπάνω προφανώς και δεν είναι είδηση, είδηση θα είναι οι πραγματικές αποκαλύψεις που θα γίνουν σύντομα για το «δικό τους» VAR και δυστυχώς αυτό θα είναι σκάνδαλο και μάλιστα παγκόσμιας κλίμακας.

Και φυσικά η εσχάτως λαλίστατη ΚΕΔ αλλού τυρβάζει… όπως αλλού τυρβάζει και ο επίσημος ΠΑΟΚ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να καταδικάσει το αδιανόητο συμβάν βίας κατά των ανήλικων παιδιών της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

Πόσο πιο χαμηλά θα δούμε να πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49