search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης

14.09.2019 18:00
Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Media

 

Περιοδεία στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με υποψήφιους βουλευτές και μέλη του κόμματος.

Ειδικότερα, ο Γ. Βαρουφάκης επισκέφθηκε τα περίπτερα 2 και 3 και συνομίλησε με εκπροσώπους των επιμελητηρίων Δωδεκανήσου, Κιλκίς, Πρέβεζας, Καστοριάς και Χίου.

Έπειτα, επισκέφθηκε το περίπτερο 16 και συνομίλησε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Σερρών και εταιρειών της περιοχής που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, όπως βουβαλίσιο παγωτό και κρέας και προϊόντα προστιθέμενης αξίας από την περιοχή των Σερρών.

Μάλιστα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 ενημερώθηκε για το έργο της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το Digital Greece από τον επιστημονικά υπεύθυνο της ακαδημίας καθηγητή Νικόλαο Φαχαντίδη στο περίπτερο 12 και είδε καινοτόμα ερευνητικά πρότζεκτ με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων.

Στο περίπτερο 13 όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, ο Γ. Βαρουφάκης είδε από κοντά το έργο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και αεροδιαστημικής, ενώ στους υπαίθριους χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου, συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22