13/08/2020 03:06:27

Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης

Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Media

 

Περιοδεία στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με υποψήφιους βουλευτές και μέλη του κόμματος.

Ειδικότερα, ο Γ. Βαρουφάκης επισκέφθηκε τα περίπτερα 2 και 3 και συνομίλησε με εκπροσώπους των επιμελητηρίων Δωδεκανήσου, Κιλκίς, Πρέβεζας, Καστοριάς και Χίου.

Έπειτα, επισκέφθηκε το περίπτερο 16 και συνομίλησε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Σερρών και εταιρειών της περιοχής που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, όπως βουβαλίσιο παγωτό και κρέας και προϊόντα προστιθέμενης αξίας από την περιοχή των Σερρών.

Μάλιστα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 ενημερώθηκε για το έργο της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το Digital Greece από τον επιστημονικά υπεύθυνο της ακαδημίας καθηγητή Νικόλαο Φαχαντίδη στο περίπτερο 12 και είδε καινοτόμα ερευνητικά πρότζεκτ με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων.

Στο περίπτερο 13 όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, ο Γ. Βαρουφάκης είδε από κοντά το έργο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και αεροδιαστημικής, ενώ στους υπαίθριους χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου, συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.