search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:07
MENU CLOSE

Ο Κικίλιας, η Μπαλατσινού και ο Τσιτσιπάς

15.09.2019 08:50
Ο Κικίλιας, η Μπαλατσινού και ο Τσιτσιπάς  - Media

 

Πολλοί ήταν οι λαμπεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στο Τατόι για να παρακολουθήσουν το Davis Cup.

Μεταξύ εκείνων που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά , το wonder boy του παγκοσμίου τένις, που για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε μπροστά στο ελληνικό κοινό, ήταν και οι νεόνυμφοι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ένα διάλειμμα από τα υπουργικά του καθήκοντα και μαζί με τη σύζυγό του πήγαν στο Τατόι και συγκεκριμένα στο Τατόι club για να παρακολούθησαν από κοντά, όπως είπαμε, τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανόν δε θα έκανε στο παρελθόν ο Υπουργός Υγείας. Γιατί; Μα γιατί όπως πολλοί γνωρίζουν είναι λάτρης του μπάσκετ. Ωστόσο συνόδεψε την αγαπημένη του, η οποία λατρεύει το τένις δείχνοντας πραγματικά πόσο πολύ την αγαπά.

Η Τζένη ανέβασε μια selfie της με το διάσημο τενίστα στο Instagram, δείχνοντας πραγματικά πόσο χάρηκε για αυτόν τον αγώνα. «“Do what you can’t” @stefanostsitsipas98 said.», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες καρδούλες.

 

Πηγή: marieclaire.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33