search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52
MENU CLOSE

«Χάτσικο» με happy end – Περίμενε 4 χρόνια στην άκρη του δρόμου (Video)

15.09.2019 13:09
«Χάτσικο» με happy end - Περίμενε 4 χρόνια στην άκρη του δρόμου (Video) - Media

 

Στην άκρη ενός δρόμου στην Ταϊλάνδη κάθεται ένας σκύλος και περιμένει την οικογένειά του, την οποία έχασε σε εκείνο το σημείο εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο υπομονετικός Bon Bon ωστόσο είχε διαφορετική κατάληξη από τον σκύλο στην ιστορία του Χάτσικο, καθώς το αφεντικό του δεν ήταν νεκρό.

Το 2015, ο Bon Bon ξεκίνησε με την ιδιοκτήτριά του, τη Νόι, και την οικογένειά της οδικώς για να επισκεφθούν συγγενείς τους. Κάποια στιγμή σταμάτησαν σ’ ένα πρατήριο για να βάλουν βενζίνη. Ωστόσο, συνειδητοποίησαν ότι ο σκύλος είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο και είχε εξαφανιστεί. Έκαναν αναστροφή, τον έψαξαν αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ο σκύλος όμως επέστρεφε κάθε πρωί στο σημείο που έχασε την οικογένειά του και κοιτούσε τα αυτοκίνητα να περνούν.

Η Pinnuchawet, μια κυρία που έμενε εκεί κοντά, παρατήρησε τον Bon Bon, συγκινήθηκε και θέλησε να τον πάρει στο σπίτι της. Όμως, ο σκύλος το έσκασε και επέστρεψε στον δρόμο.

Η Pinnuchawet συνέχισε να τον φροντίζει, δίνοντάς του τροφή και μια μέρα ένας περαστικός χρήστης του Διαδικτύου, που είδε τη γυναίκα να ταϊζει το σκυλί, σταμάτησε, έμαθε την ιστορία του και τη διέδωσε με τη βοήθεια φίλων του στο Ίντερνετ.

Τότε, η Νόι συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για τον δικό της σκύλο. Η Νόι πίστευε ότι ήταν νεκρός, αφού δεν είχε καταφέρει να τον βρει τόσο καιρό. Αμέσως, πήγε στο σημείο κι ο σκύλος της την υποδέχτηκε με χαρά. Κουνούσε την ουρά του και της έκανε παιχνίδια, ωστόσο δεν θέλησε να επιστρέψει μαζί της σπίτι.

Τότε, οι δύο γυναίκες συμφώνησαν να μείνει ο σκύλος με την Pinnuchawet και η ιδιοκτήτριά του να τον επισκέπτεται συχνά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52