search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Ο πατέρας του βρέφους που τραυματίστηκε θανάσιμα από ροτβάιλερ: Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας

15.09.2019 13:32
Ο πατέρας του βρέφους που τραυματίστηκε θανάσιμα από ροτβάιλερ: Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας - Media

 

Ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα δόντια του σκύλου, δήλωσε ότι η Βερόν έπαιζε με τα τρία αγόρια της οικογένειας χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας» επισήμανε ο πατέρας στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε το Open TV.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας» συμπλήρωσε.

Τα τρία αδελφάκια του βρέφους, αποφασίστηκε να μάθουν για το τι συνέβη με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο θάνατος του μωρού προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που σημαίνει ότι το σκυλί είχε δαγκώσει το βρέφος από τη μέση και το χτυπούσε αριστερά δεξιά σαν να ήταν κούκλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:56