search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:40
MENU CLOSE

«Βόμβα» …Χαμπέα: Θέμα χρόνου να επιστρέψει το «Σόι Σου» (Video)

15.09.2019 14:13
Επανάληψη της σειράς «Το Σόι σου» στις κορυφαίες τηλεθεάσεις της σεζόν 2018-19 (Πίνακες) - Media

 

«Βόμβα» …Χαμπέα. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο γνωστός Ευάγγελος Χαμπέας από τη δημοφιλή σειρά του Alpha το «Σόι Σου», μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα Κοίτα». 

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σειρά που αγάπησε ο κόσμος: «Είμαι πολλά χρόνια στην πιάτσα, αλλά το Σόι ήταν πέντε χρόνια, αγαπήθηκε πολύ… Δεν ξέρω γιατί σταμάτησε το Σόι, το ξέρουν οι άνθρωποι του Alpha».

«Έχω την αίσθηση όμως, επειδή είχα προβλέψει ότι θα πάει πολλά χρόνια, και τώρα προβλέπω ότι λόγω του χαμού που γίνεται, είναι ζήτημα μηνών ή χρόνου να το επαναφέρουμε. Έχω την διαίσθηση. Το αγάπησε πολύ ο κόσμος αυτό το σίριαλ. Δεν “πονάω” που δεν υπάρχει το Σόι ούτε με χαλάει, ίσως και να ένιωσα ελευθερία. Η συνήθεια, λένε, είναι η δεύτερή μας φύση, οπότε όταν ήρθε 20 Αυγούστου και δεν είχα γύρισμα, λέω κάτι γίνεται εδώ πέρα, ήταν πέντε χρόνια. Από την άλλη όμως ένιωσα και μια ελευθερία… Άσε, δηλαδή, να αποτοξινωθούμε λίγο, δεν είχαμε πλακωθεί, μια χαρά ήμασταν, αλλά ας αποτοξινωθούμε λίγο», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:40