search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος για Novartis: Όλα στο φως για τη μεθόδευση της προηγούμενης κυβέρνησης

16.09.2019 07:01
Θεοδωρικάκος για Novartis: Όλα στο φως για τη μεθόδευση της προηγούμενης κυβέρνησης - Media

 

Για «σοβαρότατη μεθόδευση» εκ μέρους της προηγούμενης κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Υπενθύμισε ότι «δεν ξεχνάει κανείς ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε βγει την επόμενη του μεγάλου συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και είχε πει για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Δύο χρόνια μετά δεν έχει βγει τίποτα, δεν έχει υπάρξει καμία συγγνώμη και ο κ. Τσίπρας το υπερασπίζεται αυτό».

«Θα περίμενα από τον κ. Τσίπρα να πει “κ. Πικραμένε σας ζητώ συγγνώμη, κ. Σαμαρά, κ. Στουρνάρα σας ζητώ συγγνώμη”» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας και τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στο θέμα στη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε την Κυριακή στα πλαίσια της ΔΕΘ.

«Αυτό δικαιολογεί απολύτως αυτο που λέμε διαφάνεια, να έρθει όλη η αλήθεια στο φως» είπε ο υπ. Εσωτερικών ενώ στην ερώτηση αν θα υπάρξει προανακριτική ή εξεταστική επιτροπή απάντησε ότι «δεν μπορώ να προκαταλάβω τις αποφάσεις της Βουλής όταν το θέμα έρθει στο κοινοβούλιο. Επομένως η Βουλή θα πρέπει να αποφασίσει για το τι προτείνουμε».

Όσον αφορά την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρατήρησε ότι «δεν έχει βρει καθόλου τα πατήματά του, δεν αλλάζει την πολιτική του συμεφιρορά, εμμένει στην πολιτική εξαπατηση των Ελλήνων, ήταν συνηθισμένος σε μια πολιτική από λαϊκισμό, δημαγωγία και φωνές και αυτά ανήκουν στο παρελθόν».

Τον κάλεσε, τέλος, «για να αποφύγουμε ύστερα από 4 χρόνια τις πολλαπλές εκλογές καθώς είναι προγραμματισμένο να γίνουν με απλή αναλογική, για να μην γίνει αυτό θα πρέπει ο εκλογικός νόμος να ψηφιστεί με 200 βουλευτές. Αν θέλει ο κ. Τσίπρας να ξαναδιεκδικήσει την εξουσία ας εγκαταλείψει την εμμονή στην απλή αναλογική και ας ψηφίσει το νόμο που θα εξασφαλίζει την αναλογικότητα και την κυβερνησιμότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41