search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:25
MENU CLOSE

«Δραπέτευσε από τις φυλακές για να με δεί όταν γεννήθηκα» – Τι λέει η κόρη του Ρωχάμη ( Video)

16.09.2019 07:13
«Δραπέτευσε από τις φυλακές για να με δεί όταν γεννήθηκα» - Τι λέει η κόρη του Ρωχάμη ( Video)  - Media

 

Η Μαρία Ρώχαμη, η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη βρέθηκε καλεσμένη την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η τραγουδίσρια μίλησε για την απόδραση του πατέρα της την ημέρα που γεννήθηκε και αποκάλυψε πώς πολλές ήταν οι φορές που έφτασε κοντά στο γάμο αλλά οι υποψήφιοι γαμπροί μόλις έφθαναν στο σημείο να τον γνωρίσουν… έφευγαν!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, και αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο πατέρας της δραπέτευσε από τις φυλακές όπου κρατούνταν, πήγε στο Μινιόν αγόρασε δώρα και αμέσως μετά πήγε στο μαιευτήριο για να δει τη μητέρα της.

«Δεν με πειράζει όταν με αποκαλούν «κόρη του Ρωχάμη». Άλλες φορές όταν με βλέπουν κάποιοι είναι χαρούμενοι και άλλες είναι διστακτικοί. Ανάλογα το χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι κάποια στιγμή στην εφηβεία της σκέφθηκε να αλλάξει το επίθετό της, αλλά δεν το έκανε.

«Βίωσα την ιστορία του πατέρα μου κυρίως στην εφηβική ηλικία. Εν δράσει ήταν τη δεκαετία του ’80. Συνειδητοποίησα την κατάσταση με τον πατέρα μου τη δεκαετία του ’90» πρόσθεσε. «Δεν πείραξε ούτε μύγα» συμπλήρωσε και ανέφερε ακόμη ότι «δεν γινόταν να μην ξέρω ότι ήταν στην φυλακή. H μητέρα μου ήταν ηρωίδα. Με πήγαινε στο επισκεπτήριο για να τον δω».

Η κόρη του Ρωχάμη περιέγραψε πώς ήταν τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. «Στην παιδική μου ηλικία ναι μεν υπήρξε bullying αλλά το κατάλαβα μεταγενέστερα. Όλοι ήθελαν να με παντρευτούν αλλά μόλις φτάνουν στο σημείο να τον γνωρίζουν φεύγουν» είπε ακόμη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15