search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Χωρίς ενεργό μέτωπο φωτιάς στη Ζάκυνθο, συνεχίζονται οι προσπάθειες στο Λουτράκι (Video)

16.09.2019 11:53
4898695.jpg

 

Δύσκολη ήταν η νύχτα για το χωριό Κερί στη Ζάκυνθο, όπου η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει να καίει από τις 11 το πρωί της Κυριακής ένα πανέμορφο πευκοδάσος που υπήρχε στην περιοχή. Στο Λουτράκι οι προσπάθειες για την οριοθέτηση της φωτιάς συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή την ώρα στη Ζάκυνθο δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, υπάρχουν όμως διάσπαρτες εστίες. Δεν κινδυνεύουν σπίτια. Χθες εκκενώθηκαν τα χωριά Αγαλάς και Κερί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καεί κατοικία που βρισκόταν δίπλα σε ξενοδοχείο που επίσης εκκενώθηκε. Στο νησί βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει το έργο της κατάσβεσης.

Με το πρώτο φως της ημέρας στις προσπάθειες κατάσβεσης ρίχτηκαν και τα εναέρια μέσα, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. Στο σημείο επιχειρούν 171 πυροσβέστες με 52 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα και μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων.

Καλύτερη η εικόνα από το μέτωπο της φωτιάς στο Λουτράκι, αν και ακόμη η φωτιά δεν έχει οριοθετηθεί. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Μέγαρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:28