search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Νέα Ιωνία: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν το έκανα», λέει η 19χρονη που εγκατέλειψε το παιδί της (Video)

16.09.2019 12:26
koytselini.png

 

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε η 19χρονη που άφησε το μωρό της στην πυλωτή πολυκατοικίας μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ πριν από μερικές μέρες.

Η ίδια χωρίς να θέλει να αποκαλύψει το πρόσωπο και το όνομά της, συστήθηκε ως Ελένη και με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα και δήλωσε ότι είναι μετανιωμένη και βαθιά λυπημένη για την πράξη της.

Η 19χρονη έκανε λόγο, για ένα βαρύ τίμημα που πληρώνει.

«Ήξερα ότι ήταν μεγάλη ευθύνη. Αλλά τελικά είπα στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να σκοτώσεις μια ψυχή. Θέλει να έρθει στον κόσμο για να προσφέρει κάτι. Κάθε άνθρωπος προσφέρει και μαθαίνει και διδάσκει και όλα. Είπα λοιπόν ότι θα την κρατήσω. Το αποφάσισα όταν ήξερα πια ότι δε μπορώ να κάνω έκτρωση. Αλλά δεν σκέφτηκα να βλάψω τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο, ούτε το μωρό. Με τον τότε σύντροφό μου χωρίσαμε και δε μπορούσα να του το πω μετά. Δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί μου. Γιατί να του το έλεγα; Τι θα άλλαζε; Δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι εγώ άφησα το μωρό. Τώρα πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της. Το χαμόγελό της. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν το έκανα».

Πλέον, μετά και την δίωξη που της ασκήθηκε, η 19χρονη θα περιμένει τη δικάσιμο που έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, όπου θα δηλώσει τη μετάνοιά της και την επιθυμία της να πάρει πίσω το παιδί της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03