search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52
MENU CLOSE

«Βόμβα» από τη Σαρλίζ Θέρον: Είμαι σε σχέση. Και με τις δύο αυτές κυρίες (Photo)

16.09.2019 14:00
theron

 

Μια άκρως αμφιλεγόμενη και προκλητική δήλωση έκανε η γνωστή ηθοποιός Σαρλίζ Θέρον, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» στα ΜΜΕ και τα social media.

Στο επίμαχο ποστ η Θέρον έχει ανεβάσει μια φωτογραφία της μαζί με τη Νικόλ Κίντμαν και τη Μάργκοτ Ρόμπι, και έγραψε το σχόλιο: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι ειλικρινής. Είμαι σε νέα σχέση. Και με τις δύο αυτές κυρίες. Στ’ αλήθεια».

Όμως, πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, δύο caveats. Πρώτον, οι τρεις γνωστές και όμορφες ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Bombshell», η οποία έχει ως θέμα τα σεξουαλικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν πρόσφατα το Fox News.

Δεύτερον, η Θέρον δεν σταματά να μιλάει με θαυμασμό και αγάπη για τις συμπρωταγωνίστριές της στην ταινία, και οι τρεις τους έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί στα γυρίσματα, σε μια ταινία που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οπότε, ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας για το τι ακριβώς εννοεί η Θέρον όταν μιλάει για «νέα σχέση»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52