17/01/2021 10:51:34

Οριστικοποιείται η χορήγηση έκτης άδειας στην Alter Ego

Οριστικοποιείται η χορήγηση έκτης άδειας στην Alter Ego - Media

 

Η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι οριστικά η έκτη κάτοχος άδειας γενικού περιεχομένου.

Το γεγονός αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τρίτη οπότε και θα συνεδριάσει το ΕΣΡ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή έλαβε τη θετική γνωμοδότηση από την Αρχής καταπολέμησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητα και πλέον απομένει το τελικό βήμα.

Το ΕΣΡ αναμένεται να συνεδριάσει την Τρίτη και να τελειώσει οριστικά την υπόθεση αυτή. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι μετά την προσωρινή άδεια που είχε λάβει από το ΕΣΡ η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη το τελευταίο κομμάτι του ελέγχου ήταν περισσότερο τυπικό.

Κάπως έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα γίνει ο κάτοχος της έκτης άδειας γενικού περιεχομένου.

Θυμίζουμε ότι από το ΕΣΡ αρχικά είχαν προκηρυχθεί επτά άδειες. Από την πρώτη διαδικασία αδειοδοτήθηκαν ΑΝΤ1, ALPHA, Star, ΣΚΑΪ και Open ενώ παρά τις προσπάθειες του Φίλιππου Βρυώνη δύο άδειες έμειναν «ορφανές».

Οι δύο άδειες που είχαν απομείνει επαναπροκηρύχθηκαν και η Alter Ego ήταν η μοναδική που κατέθεσε φάκελο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η έβδομη άδεια, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα μείνει προς διεκδίκηση μέχρι την προκήρυξη των θεματικών αδειών.

Όλα αυτό ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να βγει στον αέρα το One μετά την οριστικοποίηση της έκτης άδειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι θα εκπέμψει μέσω Digea στα μέσα Οκτωβρίου.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.