search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58
MENU CLOSE

Ηλεία: Βρέθηκε βλήμα όλμου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε αυλή σπιτιού – Επιχείρηση με κλιμάκιο πυροτεχνουργών (Photos)

16.09.2019 18:25
Ηλεία: Βρέθηκε βλήμα όλμου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε αυλή σπιτιού – Επιχείρηση με κλιμάκιο πυροτεχνουργών (Photos) - Media

 

Στην απομάκρυνση ενός βλήματος όλμου που βρέθηκε σήμερα το πρωί σε αυλή οικίας στο χωριό Πράσινο του δήμου Πύργου, προχώρησαν οι Αρχές, αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το βλήμα βρέθηκε στην αυλή της οικίας κατά τη διάρκεια καθαρισμών που έκανε η ιδιοκτήτρια.

Άμεσα αντιλήφθηκε προς πρόκειται για πολεμικό υλικό και κάλεσε τις Αρχες. Η Αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε τον Ελληνικό Στρατό που σχετικά άμεσα – λόγω και του ότι το βλήμα βρισκόταν σε αυλή οικίας – επέστειλε κλιμάκιο πυροτεχνουργών για να απομακρύνουν τον όλμο που θα καταστρέψουν με ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για βλήμα όλμου απο την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και παραμένει άγνωστο το πως βρέθηκε στην αυλή.

Στη διάρκεια της απομάκρυνσης του βλήματος, κλήθηκαν για λόγους ασφαλείας πέραν της Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με όχημά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58