search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13
MENU CLOSE

Λήστεψαν γραφείο τελετών – Σε κρίσιμη κατάσταση 83χρονος περαστικός (Video)

17.09.2019 05:29
Λήστεψαν γραφείο τελετών – Σε κρίσιμη κατάσταση 83χρονος περαστικός (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αχαρνών 209 σε γραφείο τελετών. Ένας σεσημασμένος Γεωργιανός επιχείρησε να ληστέψει το γραφείο όμως έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που τον κυνήγησε. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο ληστής έσπρωξε με βία έναν 83χρονο ο οποίος έπεσε και χτύπησε σοβαρά.

Τελικά ο δράστης με τη βοήθεια του κόσμου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Ο 83χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο .

Η ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών περιγράφει τη ληστεία και τον τραυματισμό του άτυχου ηλικιωμένου.

Ο 30χρονος ληστής καιροφυλακτούσε για ώρα έξω από το γραφείο τελετών όπου εκείνη την ώρα η ιδιοκτήτρια είχε μια χρηματική συναλλαγή με έναν πελάτη.

Την είδε να βάζει τα χρήματα στο συρτάρι και περίμενε την κατάλληλη στιγμή, να βγει η ιδιοκτήτρια έξω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και αυτός να τρυπώσει και να πάρει τα χρήματα.

Η ιδιοκτήτρια τον αντιλήφθηκε, τον πρόλαβε και προσπάθησε να του πάρει τα χρήματα μαζί με κάποιους περαστικούς.

Ο κακοποιός ο οποίος είχε κρύψει τα λεφτά μέσα από το παντελόνι αρχικά έλεγε πως δεν πήρε τα λεφτά. Βρήκε όμως ευκαιρία να σπρώξει την ιδιοκτήτρια και να αρχίσει να τρέχει προς τις γραμμές του τραίνου.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε πάνω στον ηλικιωμένο τον έσπρωξε και τον πέταξε κάτω, με συνέπεια ο 83χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο γείτονας της ιδιοκτήτριας του καταστήματος αναφέρεται στην εγκληματικότητα που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών και τον τραυματισμό του ηλικιωμένου.

Όπως λέει, οι δύο νεαροί που κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον δράστη της ληστείας ήταν αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας.

Είχε αποφυλακιστεί πριν από πέντε ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12