search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δέκα συγκατηγορούμενοι του Άκη

19.04.2012 13:21
Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δέκα συγκατηγορούμενοι του Άκη  - Media

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή οι  οι δέκα κατηγορούμενοι στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή οι  οι δέκα κατηγορούμενοι στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που εισήλθαν στο γραφείο του ανακριτή ήταν η κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου, η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη και ο αδελφός της.

Το προσεχές διάστημα ο ανακριτής, θα μελετήσει τα ευρήματα- κατασχεθέντα από ελέγχους στα σπίτια των εμπλεκομένων και θα κρίνει εάν  θα απαγγείλει νέες κατηγορίες που να αφορούν τη διάπραξη άλλων αδικημάτων, καθώς και αν προκύπτει ποινική εμπλοκή και για άλλα πρόσωπα, πλην των 15 ήδη κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάκριση για την υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τέσσερις μήνες που ορίζει ο νέος νόμος για τις δικογραφίες που αφορούν διαφθορά αξιωματούχων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13