search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:11
MENU CLOSE

«Πιο καλή η μοναξιά» για τον Κασιδιάρη – Πώς αντέδρασαν Μπακογιάννης, Ηλιόπουλος και Γερουλάνος όταν πήρε το λόγο

17.09.2019 07:59
«Πιο καλή η μοναξιά» για τον Κασιδιάρη - Πώς αντέδρασαν Μπακογιάννης, Ηλιόπουλος και Γερουλάνος όταν πήρε το λόγο - Media

 

Σε απόλυτη απομόνωση βρέθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής” Ηλίας Κασιδιάρης και το νεοναζιστικό μόρφωμα που εκπροσωπεί καθώς όταν πήρε το λόγο δεν υπήρχε σχεδόν κανείς στην αίθουσα συνεδριάσεων για να τον ακούσει.

Τόσο ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης όσο και όλοι οι άλλοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου αρνήθηκαν να τον ακούσουν και επιδεικτικά βγήκαν εκτός της αίθουσας όταν πήρε το λόγο. Μαζί με τον Κ. Μπακογιάννη, αποχώρησαν και οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Σοφιανός, και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ το ίδιο επιδεικτικά επέστρεψαν μόλις εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του.

Λίγο αργότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την ψήφο τους απέκλεισαν όλους τους υποψήφιους που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για εκπροσώπηση στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και όλων συνολικά  των Δημοτικών φορέων. 

Το μήνυμα στην Χρυσή Αυγή και τους εκπροσώπους της από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν σαφές και είναι επίσης σαφές ότι έτσι θα πορευτεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας  στο συγκεκριμένο ζήτημα όλη το επόμενο τετραετία
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:10