search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που αφόδευσε μέσα σε λεωφορείο γεμάτο κόσμο (Photos)

17.09.2019 09:30
Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που αφόδευσε μέσα σε λεωφορείο γεμάτο κόσμο (Photos) - Media

 

Το λεωφορείο μόλις είχε αναχωρήσει γεμάτο από τον σταθμό Στρούντ στο Έσεξ. Ένας μεσήλικας είχε προλάβει και είχε βρει θέση. Ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Ο μεσήλικας αυτός σηκώθηκε από τη θέση του, κατέβασε τα παντελόνια του και αφόδευσε πάνω στο κάθισμα. Ο κόσμος κοίταζε με το στόμα ανοιχτό. Σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, ανέβασε πάλι τα παντελόνια του, και προχώρησε. Πάτησε το κουμπί και στην επόμενη στάση κατέβηκε άνετος και εξαφανίσθηκε.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου και τώρα η ιδιοκτήτρια εταιρία έχει κάνει μήνυση και ψάχνει να εντοπίσει τον δράστη. Μάλιστα ανέβασε τις φωτογραφίες του και στα σόσιαλ μίντια γράφοντας από κάτω: «Αποφασίσαμε να δείξουμε το πρόσωπο σου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό που έκανες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:51