search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Ισπανία: Σε αναζήτηση συμμάχων για την πρωθυπουργία ο Σάντσεθ – Συναντήσεις με Podemos, Λαϊκό Κόμμα και Ciudadanos

17.09.2019 09:44
Ισπανία: Σε αναζήτηση συμμάχων για την πρωθυπουργία ο Σάντσεθ - Συναντήσεις με Podemos, Λαϊκό Κόμμα και Ciudadanos - Media

 

Ο ασκών χρέη πρωθυπουργού της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ θα καλέσει τους ηγέτες του ακροαριστερού κόμματος Unidas Podemos, του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και του κεντροδεξιού κόμματος Ciudadanos σήμερα για να μάθει αν θα τον υποστηρίξουν σε μια ψηφοφορία στο κοινοβούλιο προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση TVE, που επικαλείται κυβερνητική πηγή.

Οι Σοσιαλιστές του Σάντσεθ κέρδισαν τις εκλογές τον Απρίλιο χωρίς όμως να εκλέξουν αρκετούς βουλευτές ώστε να κυβερνήσουν μόνοι τους, κάνοντας φανερό τον βαθμό του κατακερματισμού της πολιτικής σκηνής στην τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης εξαιτίας της ανάδυσης νέων κομμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46