search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:51
MENU CLOSE

GNTM 2: Ο απόλυτος κυρίαρχος στην τηλεθέαση

17.09.2019 11:55
GNTM 2: Ο απόλυτος κυρίαρχος στην τηλεθέαση  - Media

 

Με άγριες διαθέσεις φαίνεται πως εισέβαλε το στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης

Απέναντι στο ριάλιτι μόδας τη Δευτέρα βρέθηκαν οι «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ αλλά και οι νέες σειρές «Αν ήμουν πλούσιος» και «Έρωτας μετά…» σε ΑΝΤ1 και Alpha, αντίστοιχα.

Το GNTM 2, ωστόσο, κατάφερε να τερματίσει πρώτο στο κοινό 18-54 με άνεση σημειώνοντας 26,8%.

Μάλιστα, προς το τέλος της προβολής του το βράδυ της Δευτέρας, το ριάλιτι μόδας σημείωσε 35%.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήρθε στις 21:00 το βράδυ από τον ΑΝΤ1, που κέρδισε την πρώτη μάχη τηλεθέασης με την κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος». Το ελληνικό σήριαλ συγκέντρωσε 20,3%.
Την ίδια ώρα, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» σημείωσε μόλις 12,7% αδυνατώντας να κερδίσει το κοινό, τόσο απέναντι στην κωμωδία του ΑΝΤ1 όσο φυσικά και λίγο αργότερα απέναντι στο GNTM 2.

Τέλος, η νέα δραματική -και πολλά υποσχόμενη- σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά», αν και «αγαπήθηκε» στο twitter, σημείωσε μόλις 16,7% στην πρεμιέρα της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50