search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:15
MENU CLOSE

Υπόθεση Novartis: Την Τετάρτη στην Ολομέλεια η δικογραφία – «Γρίφος» η στάση της ΝΔ

17.09.2019 12:55
«e-Βουλή»: Βουλευτής πραγματοποίησε ομιλία προς την Ολομέλεια από το γραφείο του στη Χαλκίδα (Photos) - Media

 

Για την υπόθεση της Novartis και για το εάν η ΝΔ τάσσεται υπέρ της σύστασης Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής για τον κ. Παπαγγελόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση σέβεται απόλυτα το Σύνταγμα, αναφορικά με τη διάκριση των εξουσιών» και ότι «το ζήτημα του φακέλου, που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, είναι θέμα της Βουλής». Επίσης, πρόσθεσε ότι «αύριο στην Ολομέλεια θα λάβουν γνώση του φακέλου τα κόμματα και θα έχουμε τοποθέτηση από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με ανακοίνωση του γραμματέα της ΚΟ του, Σταύρου Καλαφάτη».

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τους στόχους του, τόνισε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να προωθήσει όλα τα θέματα που αφορούν τη χώρα και συγκεκριμένα τα θέματα που σχετίζονται με την Κυπριακή Δημοκρατία και τα ζητήματα της τουρκικής προκλητικότητας. Επίσης, είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει γνωστό το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και το ότι είναι ένας ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις. Ακόμη, υπογράμμισε πως θέλει να αναδείξει ότι η Ελλάδα είναι πια στην καρδιά της ΕΕ και έχει λόγο για όλα τα μεγάλα θέματα.

Για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση ώστε η πετρελαϊκή κρίση να μην προκαλέσει άνοδο των τιμών των καυσίμων, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης, που θα αναφέρεται στους έλεγχους που θα πραγματοποιηθούν για να μην υπάρξει αισχροκέρδεια, καθώς και για τις ενέργειες που θα κάνει η κυβέρνηση για το ζήτημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:14