search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34
MENU CLOSE

Τι προβλέπει το meteo.gr για τον καιρό της Τετάρτης

17.09.2019 13:00
«Σκοτσέζικο ντους» το Σάββατο - Από 0 έως 26 βαθμούς η θερμοκρασία - Media
 
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, αναμένονται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, το οποίο επισημαίνει ότι τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 29 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 11 έως 30, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 19 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 31 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες και στις Κυκλάδες οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς Κελσίου.
 
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά από αργά το βράδυ θα επικρατήσουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στη θάλασσα των Κυθήρων ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
 
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 20 έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν γρήγορα σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34