search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:43
MENU CLOSE

Λαμία: Η γιαγιά χτύπησε τον ληστή με τη μαγκούρα (Video)

17.09.2019 14:26
Λαμία: Η γιαγιά χτύπησε τον ληστή με τη μαγκούρα (Video) - Media

 

Αυτή τη φορά ο νεαρός, που φέρεται να είχε ξανακλέψει την κατάκοιτη γυναίκα, βρήκε το μάστορά του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πρωί της Τρίτης 17χρονος νεαρός προσπαθησε να αφαιρέσει χρήματα από ηλικιωμένη σε σπίτι στη Λεωφόρο Καλυβίων. Η ηλικιωμένη είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Ήταν γύρω στις 11:00’ το πρωί όταν ο νεαρός μπήκε στο σπίτι από ανοιχτό παράθυρο, την ώρα που έλειπε η γυναίκα που φροντίζει την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια.

Ο θρασύτατος εισβολέας πλησίασε τη γιαγιά στο κρεβάτι και της έπιασε το χέρι, ενώ συγχρόνως έψαχνε για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα για να κλέψει. Η γυναίκα που παρά τα κινητικά της προβλήματα και την ηλικία της «τα έχει 400», αναγνώρισε στο πρόσωπό του, τον νεαρό που πριν λίγο καιρό είχε μπει πάλι στο σπίτι της κλέβοντας χρήματα και αντέδρασε. Με το ένα της χέρι τον κράτησε και με το άλλο πήρε τη μαγκούρα και άρχισε να τον χτυπάει.

Αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της ηλικιωμένης ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

«Νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα που με φροντίζει. Μετά όμως είδα τον κλέφτη που με είχε ξανακλέψει. Τον θυμάμαι…. », είπε στο LamiaReport η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν ακόμη ταραγμένη από το συμβάν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει το περιστατικό γείτονας της ηλικιωμένης που είδε τον δράστη να φεύγει:

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του νεαρού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:43