06/08/2020 09:50:21

Βλάβη σε «ιπτάμενο δελφίνι» που ταξίδευε από Παξούς για Κέρκυρα

Βλάβη σε «ιπτάμενο δελφίνι» που ταξίδευε από Παξούς για Κέρκυρα - Media

 

Βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσίασε το υδροπτέρυγο «Ήλιδα 2» το πρωί της Τρίτης, ενώ βρισκόταν εν πλω από Παξούς για Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό το ιπτάμενο δελφίνι συνέχισε το ταξίδι του με συμβατική πλεύση και μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας, όπου και αποβίβασε 68 επιβάτες.

«Στο πλοίο επιβιβάστηκε Κλιμάκιο Επιθεωρητών του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΗΛΙΔΑ ΙΙ'' μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας μετά από βλάβη /ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του ανωτέρω πλοίου παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ το επιβατικό κοινό προωθήθηκε στον προορισμό του με έτερο πλοίο της πλοιοκτήτριας εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.