search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:41
MENU CLOSE

ΓΕΝ: Συνεχίζονται οι έρευνες για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο

17.09.2019 16:30
ΓΕΝ: Συνεχίζονται οι έρευνες για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την απώλεια του στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ).

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωστοποιείται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) συνεχίζονται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διετάχθη από την Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της προανάκρισης σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αστυνομικές αρχές και να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ανακριτικές πράξεις», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΝ για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40