search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Η Veridos Ματσούκης Α.Ε. θα εκτυπώσει 35 εκατ. διαβατήρια για το Μπαγκλαντές

17.09.2019 16:59
veridos_matsoykis-1.jpg

Το Μπαγκλαντές έγινε η 36η χώρα που προστίθεται στην αλυσίδα χωρών – συμπεριλαμβανομένων και πολλών ευρωπαϊκών – που εμπιστεύονται τη Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας για να παράξουν ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα έγγραφα ασφαλείας με τα υψηλότερα standards ασφαλείας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για το Μπαγκλαντές, μετά από συμφωνία που υπογράφηκε με τη μητρική εταιρία Veridos GmbH, θα εκτυπωθούν 35 εκατομμύρια διαβατήρια στις εγκατάστασεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι η Veridos Ματσούκης Α.Ε. διαθέτει όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλείας που τις επιτρέπουν να παράγει στην Ελλάδα διαβατήρια, ταυτότητες και κάθε λογής έγγραφα υψηλής ασφάλειας.

Μόλις πρόσφατα, τέθηκε σε λειτουργία και μια νέα μονάδα παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα μετά από επένδυση 35 εκατομμύριων ευρώ, με την οποία η εταιρία αύξησε θεαματικά τις δυνατότητες παραγωγής με τα υψηλότερα standards ασφαλείας και με τεχνολογία (laser engraving) αιχμής.

“Είμαστε η μοναδική ιδωτική εταιρία που παράγουμε εδώ στην Ελλάδα ταυτότητες, διαβατήρια και κάθε είδους έγγραφα ασφαλείας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο αφ’ ενός στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και αφ’ετέρου στην ασφάλεια των πολιτών. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκατομμύρια πολίτες απ’ όλο τον κόσμο έχουν ταυτότητες και διαβατήρια made in Greece” δήλωσε σχετικά ο Ευθύμιος Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24