search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18
MENU CLOSE

Mε… σπασμένα φρένα οι πωλήσεις νέων οχημάτων στην Ελλάδα – Στο +50% ο Σεπτέμβριος

18.09.2019 06:02
cars.jpg

 

Eντυπωσιακή άνοδο καταγράφουν και το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου  οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της χώρας μας συνεχίζοντας έτσι το ξέφρενο ράλι με τα απανωτά ρεκόρ  του Ιουλίου και του Αυγούστου,

Με βάση τα στοιχεία των πωλήσεων κατά τις πρώτες 15 ημέρες του φετινού Σεπτεμβρίου (δηλαδή 10 εργάσιμες ημέρες) έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας ήδη 2.043 νέα μοντέλα.

Το αντίστοιχο περσινό διάστημα οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων ήταν 1.397 οχήματα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή η αγορά «τρέχει» με εντυπωσιακή αύξηση 46,2%.

Θυμίζουμε ότι τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της χώρας μας είχαν σημειώσει διαδοχικά ρεκόρ δεκαετίας, συμπληρώνοντας 11.838 (+29,7% σε σχέση με το 2018) και 9.666 (+25%) ταξινομήσεις αντίστοιχα.

Πλέον, με τον Σεπτέμβριο να φαίνεται ότι συνεχίζει αυτές τις πολύ καλές επιδόσεις των δύο προηγούμενων μηνών, είναι δεδομένο ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχει μπει σε μια τροχιά ανάπτυξης. 

Σημειώστε πως με την αύξηση των πωλήσεων αυξάνονται παράλληλα -ραγδαία μάλιστα- τα δημοσιονομικά έσοδα.

Η Ελλάδα δε παρουσιάζεται ως μια από τις λίγες χώρες της ΕΕ, όπου σημειώνεται θετικό πρόσημο στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, και η μοναδική που αυτό το πρόσημο είναι σχεδόν στο 50%!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:17