search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:17
MENU CLOSE

Υπάρχουν UFO; Απίστευτα βίντεο από «αερομαχίες» πολεμικών αεροπλάνων των ΗΠΑ με άγνωστα αντικείμενα (Video)

18.09.2019 06:49
Υπάρχουν UFO; Απίστευτα βίντεο από «αερομαχίες» πολεμικών αεροπλάνων των ΗΠΑ με άγνωστα αντικείμενα (Video) - Media

 

Και όμως τα βίντεο που θα δείτε δεν έχουν διαψευστεί επίσημα από το αμερικάνικο πολεμικό ναυτικό. Το αντίθετο εκπρόσωπος του δήλωσε ότι είναι αυθεντικά αλλά διευκρίνισε πως δεν έχει δοθεί άδεια για να βγουν στη δημοσιότητα.

Η αλήθεια είναι ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν εδώ και μέρες τρια βίντεο στα οποία υποτίθεται ότι αεροσκάφη του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ εμπλέκονται σε αερομαχίες με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι θεώρησαν ότι είναι ψεύτικα. Όμως πριν από λίγες ώρες, ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χαρακτηρίζει «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» τα αεροσκάφη που καταδιώκουν οι Αμερικανοί πιλότοι. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η αερομαχία που έχει καταγράψει η κάμερα.

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού επιβεβαίωσε μεν ότι πρόκειται για αυθεντικά βίντεο, που δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη, ή κάτι άλλο.

Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο, δευτερόλεπτα πριν χαθεί με ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με απίστευτη ταχύτητα προς το αμερικανικό αεροπλάνο, και την τελευταία στιγμή κάνει μανούβρα και εξαφανίζεται.  Ο πιλότος έξαλλος φωνάζει ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.

Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:16