search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:38
MENU CLOSE

Πέθανε μυστηριωδώς η «καλλονή του θανάτου»– Τη δολοφόνησαν ή πέθανε στον ύπνο της; (Photos)

18.09.2019 07:34
Πέθανε μυστηριωδώς η «καλλονή του θανάτου»– Τη δολοφόνησαν ή πέθανε στον ύπνο της; (Photos) - Media

 

Η Κλαούντια Οτσόα Φέλιξ, έχει γίνει γνωστή όχι μόνο επειδή είναι μια γυναίκα που μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα, με τις σωστές αναλογίες στα σωστά σημεία, αλλά και επειδή στο Μεξικό την θεωρούσαν σαν την «Αυτοκράτειρα των καρτέλ».

Λένε ότι η Κλαούντια έλεγχε μεγάλο μέρος από τη διακίνηση των ναρκωτικών στη χώρα της αλλά και στις ΗΠΑ.

Η Κλαούντια ζούσε μια έντονη ζωή. Με πολλά ταξίδια, σεξ, ναρκωτικά και θάνατο.

Συνήθιζε να πηγαίνει στο Ντουμπάι και να φωτογραφίζεται με μαγιό. Άλλες φορές πάλι της άρεσε να φωτογραφίζεται και να κρατάει αγκαλιά το αγαπημένο της ολόχρυσο Καλάσνικοφ.

Η ζωή της ήταν ένας κίνδυνος. Την βρήκαν νεκρή στο τεράστιο κρεβάτι της επάνω στα μεταξωτά σεντόνια, στην έπαυλη που διατηρούσε (και η οποία φυλασσόταν από ένοπλους) στην περιοχή  Isla Musala στην πόλη Culiacan. Κάποιοι λένε ότι έπαθε αναρρόφηση στους πνεύμονες από χρήση ναρκωτικών, κάποιοι άλλοι ότι ένας φρουρός της την εκτέλεσε στον ύπνο της για λογαριασμό κάποιου άλλου καρτέλ.

Το σίγουρο είναι πως το προηγούμενο βράδυ είχε διασκεδάσει με μπόλικο αλκοόλ και κοκαίνη σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της περιοχής και ύστερα επέστρεψε σπίτι μαζί με κάποιον άγνωστο άνδρα.

Υπάρχει και η εκδοχή τη δολοφονία να είχε διατάξει μέσα από τη φυλακή ο σύντροφος της και υπαρχηγός του καρτέλ «Άνθραξ», Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα Η Κλαούντια ήταν 35 χρονών.

Στα 28 της λένε ότι είχε ηγηθεί στην δολοφονία του αρχηγού του καρτέλ «Σιναλόα».

Η έρευνες γύρω από το θάνατο της συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:37