search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Αλλάζει το σκηνικό στον καιρό: Έρχονται βροχές και καταιγίδες (Video | Χάρτης)

18.09.2019 08:50
Αλλάζει το σκηνικό στον καιρό: Έρχονται βροχές και καταιγίδες (Video | Χάρτης) - Media

 

Μπορεί ο καιρός σήμερα, Τετάρτη να χαρακτηρίζεται από υψηλή θερμοκρασία, ωστόσο, από αύριο Πέμπτη το καλοκαιράκι θα αποτελεί νοσταλγικό παρελθόν, καθώς ο καιρός χαλάει απότομα με τη θερμοκρασία να παίρνει την … κατιούσα!

Συγκεκριμένα, από αύριο Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και γρήγορα στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Μάλιστα, τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς το βράδυ να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις που όμως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βαθμιαία θα αυξηθούν με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και βόρεια, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Η πιο δύσκολη μέρα, ωστόσο, θα είναι η Παρασκευή. Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα παρατηρηθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια να είναι τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 και από τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Από το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί, ωστόσο, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17