search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:36
MENU CLOSE

Μεγιστάνας έριξε στη θάλασσα από το ταχύπλοο σκάφος τον 11χρονο γιο του και πέρασε από πάνω του (Photos)

18.09.2019 08:54
Μεγιστάνας έριξε στη θάλασσα από το ταχύπλοο σκάφος τον 11χρονο γιο του και πέρασε από πάνω του (Photos) - Media

 

Οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο της δολοφονίας του 11χρονου γιου του Μεξικανού μεγιστάνα Χαβιέ Μπορίλο 58 ετών, από τον ίδιο τον πατέρα του. Ο Μπορίλο είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του Μεξικού. Μαζί με τους δυο γιους του ξεκίνησαν από την έπαυλη στο Μπελβεντέρε και έφτασαν στον ναυτικό όμιλο του Τιμπουρον για να πάρουν το υπερπολυτελές ταχύπλοο σκάφος.

Ανοίχτηκαν στη θάλασσα και ένα μεγάλο κύμα τους τίναξε στον αέρα. Ο 11χρονος έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του στην αστυνομία, το ταχύπλοο πέρασε από πάνω του και τον σκότωσε. Ο άλλος γιος κατάφερε να πιαστεί και να μην πέσει στο νερό. Αυτά σύμφωνα με τις καταθέσεις του Μπουρίλο και του 27χρονου γιου του. Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρχαν.

Στη συνέχεια ο πατέρας έκανε έναν γύρο στην κατακόκκινη από τα αίματα θάλασσα και περισυνέλλεξε τον γιο του. Όταν βγήκαν στην αποβάθρα του ναυτικού ομίλου, απλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 11χρονου.

Οι αρχές αρχικά μίλησαν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας όμως για κάποιο λόγο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός δεν έχουν απαγγείλει ακόμη κατηγορίες και εικάζεται ότι κάτι δεν τους κολλάει στην υπόθεση και ψάχνουν στοιχεία για να «δεσουν» μια ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ο Μπουρίλο έχει περιουσία με πολλά ακίνητα και ξενοδοχεία ενώ η έπαυλη που αγόρασε στην Καλιφόρνια το 2004 στοίχισε 11.000.000 δολάρια  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:36