search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Στην κορυφή ο ΣΚΑΪ – Εντυπωσιακή άνοδος για το Open

18.09.2019 09:15
Εμβολιασμός: Ποιες εταιρίες ανέλαβαν την διαφημιστική καμπάνια - Media

 

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι είναι το κανάλι που κερδίζει το κοινό τις πρώτες μέρες της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Μπορεί να μην έχουν κάνει ακόμη πρεμιέρα όλα τα προγράμματα αλλά το κανάλι του Φαλήρου παραμένει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τις τελευταίες εβδομάδες. Το ίδιο συνέβη και την εβδομάδα που μας πέρασε σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Όπως γράφει το dailymedia.gr ο ΣΚΑΪ έκοψε πρώτος το νήμα σημειώνοντας 15,4% τηλεθέαση, ποσοστό ανεβασμένο από το 14,4% της προηγούμενης μέτρησης. Σημαντική άνοδο είχε και το Star όπου σημείωσε 12,2% ανεβαίνοντας με τον τρόπο αυτό στη δεύτερη θέση.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε πτώση στις επιδόσεις του σημειώνοντας 12,1% που το φέρνει ελάχιστα πιο πίσω από τη δεύτερη θέση και το Star. Πτώση στα ποσοστά του είχε και ο ALPHA όπου με 11,8% βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Για το κανάλι της Κάντζας δεν έχουν μπει στο παιχνίδι ακόμη τα βαριά του χαρτιά.

Από εκεί και πέρα σημαντική άνοδο είχαμε για το Open. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που ξεκίνησε να εκπέμπει τον Οκτώβριο ανέβηκε σχεδόν δύο μονάδες φτάνοντας το 9,1% την εβδομάδα που μας πέρασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21