search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Η τελευταία διπλωματική επιτυχία του Αντώνη Λιβάνη – Ένωσε ΠΑΣΟΚους και… Μιμή

18.09.2019 09:16
Η τελευταία διπλωματική επιτυχία του Αντώνη Λιβάνη - Ένωσε ΠΑΣΟΚους και… Μιμή   - Media

 

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου είχε πάντα ένα παράπονο. Ότι οι πάλαι ποτέ σύντροφοί της στο ΠΑΣΟΚ δεν την αντιμετώπιζαν με σεβασμό, και ότι την απομόνωσαν μετά τον θάνατο του ιδρυτή τους.

Όμως ο Αντώνης Λιβάνης έκανε το θαύμα του, έστω και μετά θάνατον. Στην κηδεία του παραβρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη, συνευρέθηκε, δηλαδή με πρώην υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του άλλοτε κραταιού Κινήματος,

Και να φανταστεί κανείς ότι όσο ήταν εν ζωή ο Λιβάνης ήταν από τους λίγους που είχε το θάρρος να εκφράσει στον Ανδρέα Παπανδρέου τις αντιρρήσεις του για τη σχέση του με την Μιμή.

Μάλιστα όταν το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στην εξουσία το 1993, την παλιά θέση του Αντώνη Λιβάνη στο Πολιτικό Γραφείο Πρωθυπουργού ανέλαβε η ιδια η Δήμητρα Λιάνη.

Οσο για την τελευταία κα Παπανδρέου, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε κεφράσει για άλλη μια φορά τα παράπονά της για τη μη πρόσκλησή της στη εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΙΝΑΛ για τα 100 χρόνια από τη γέννης του Ανδρέα.

«Δεν είχαν το θάρρος να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν: “Είσαι η γυναίκα του και σε καλούμε εκεί”. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόσκληση για να πάω στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, για τα 100 χρόνια του Ανδρέα. Εγώ ένα λιθαράκι δεν έβαλα ποτέ σε αυτή την ιστορική διαδρομή, για να με καλέσουν; Αντίθετα, ένα παλιό στέλεχος προσπάθησε να με πείσει να πάω απρόσκλητη. Εγώ όμως δεν πάω απρόσκλητη και δεν ξέρω αν θα πήγαινα και προσκεκλημένη. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνεχιστές του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι κάτι άλλο και καλά θα κάνουν να μην πιάνουν τον Ανδρέα στο στόμα τους. Αισθάνομαι ότι μου λέει ο Ανδρέας από ψηλά: “Κόψε τους τη γλώσσα Δήμητρα”» είχε πεί ενδεικτικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:36