04/12/2020 06:32:40

Πειραιάς: Κάνανε διαγραμμίσεις για ανύπαρκτο τραμ (Photos)

Πειραιάς: Κάνανε διαγραμμίσεις για ανύπαρκτο τραμ (Photos) - Media

 

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν γίνει οι διαγραμμίσεις στις διάφορες διασταυρώσεις του δικτύο του τραμ με το οδικό τραμ του Πειραιά, σε διάφορα σημεία του στο Κέντρο του Πειραιά, με άγνωστη ακόμα ομως την …πολυπόθητη ημερομηνία της επίσημης έναρξης των εμπορικών δρομολογίων του μέσου, η προετοιμασία του οποίου έχει ταλαιπωρήσει τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει το site Πειραιάς, είναι πολλοί οι λόγοι, όπως εικάζουν οι ειδικοι, που καθυστερεί η έλευση του μέσου μαζικής μεταφοράς. Αλλού αναφέρεται πως η έλλειψη των μηχανημάτων πώλησης εισιτηρίων στους σταθμούς ειναι αυτή που έχει καθυστερήσει την έλευση του.

Απο την άλλη άγνωστο παραμένει ποτε θα γίνει η διακοπή των δρομολογίων απο το Παλαιό στο Νέο Φάληρο λόγω των έργων για την Παλαιά Παραλιακή και αναφέρουν ότι για αυτό καθυστερι η λειτουργία των γραμμών του Πειραιά. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει θέμα και με τους συρμούς με την Αττικό Μετρό να περιμένει τους νέους ..πορτοκαλί συρμούς απο τις αρχες του 2020 ώστε να επαρκούν για όλες τις γραμμές..

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.